| Liviu321 a întrebat:

Salut si la multi ani! Unde poti si cum poti sa-ti faci o iubita? Dar serioasa, cuminte, cu ceva in cap nu o ahtiata dupa sex, bani, masini, baieti cu muschi, cu penis mare si eu mai stiu ce vor majoritatea in ziua de azi?

32 răspunsuri:
| AdinaPop a răspuns:

E clar ca fetele ca lumea nu se gasesc pe toate drumurile, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le cauti disperat. O sa apara la momentul potrivit, unde nici nu te-ai fi gandit ca o s-o gasesti. Uite povesti asemanatoare aici http://bit.ly/17efoRp

| Liviu321 explică (pentru EUBMV89):

Te inteleg perfect. Nici eu nu simt ca apartin acestei lumi. Uneori ma gandesc ca ar fi fost normal sa traiesc ca un domn respectabil cu palarie pe cap nu sapca SWAG sau cOCAINE si Caviar, cu baston in mana si imbracat la costum respectand domnii si doamnele din jurul meu, cum era in Bucuresti la inceputul anilor 1900 sau chiar un taran simplu care nu stie alt ceva decat munca pamantului si familie. Uneori ma simt la Ilie Moromete in lumea asta, nu stiu daca ai citit-o dar e fantastica, ma identific perfect cu el. Cat despre lume e asa pentru ca asa se doreste de catre altii. Se spune ca e mai usor sa controlezi un om prin viciile lui decat prin iubire. Si cum toti sunt dominati de catre bani, perfectiune trupeasca care NU EXISTA e logic ca asta se implementeaza. Asta se doreste, sa ne faca sa muncim pentru himere, pentru ceva ce nu avem cum sa avem pentru ca nu exista. Nu vreau sa crezi ca sufer de nu stiu ce manie a persecutie in care vad la tot pasul masoni, iluminati, bilderbergi dar uneori parca prea se doreste raul pe pamant in locul binelui si asta ma pune pe ganduri legat de cei care ne conduc. Mie unul imi place sa ies, sa cunosc oameni, sa comunic cu ei pe subiecte care sa zicem ca nu suntem de acord dar sa-mi aduca si argumente nu doar sa spuna ca e asa cum vor ei, asta nu-i un argument. Nici eu nu suport fetele care injura sau ameninta mi se pare josnic sa faci asta ca si fata, pur si simplu iti pierzi demnitatea dar asta este, nu toti au educatie si se vede. Cei 7 ani de acasa conteaza foarte mult in viata unui om. E normal sa existe violenta si falsitate atata timp cat in lume se doreste doar bani. Pentru bani oamenii fac orice dar uita ca in realitatea banii sunt niste simple hartii care indiferent de valoarea lor le poti rupe bucatele in cateva secunde, le poti arde ori arunca si pur si simplu sa le distrugi valoarea. Un om inteligent in schimb e greu de distrus. Chiar daca il omori va ramane mereu ce a spus, ce a gandit, ce teorii a inventat, ce a scris pentru ca inteligenta nu se pierde niciodata. Din pacate in ziua de astazi numai stim ce inseamna oameni valorosi ci doar oameni prosti, frumosi, inculti si cu bani multi. Atat. Doar smecheri care sunt in stare sa te bata doar pentru ca l-ai injurat dar daca doamne fereste o sa apara maine un razboi e primul care se ascunde in munti in spatele femeilor. Asta nu-i barbat indiferent de ce fizic are. Uneori ma bucur ca nu am un fizic mai impunator ca as bate multi baietas de cartier care o ard ca rapperi dar ei habar n-au ce e rappul de fapt. Si nu doar ei, in general baieti ratati care au ca scop sa faca sex cu cat mai multe pitipoance si atat. De parca o sa-i intrebe sau o sa-i creada cineva cu cate fete au facut-o ei. In general, in ziua de azi esti privit ca nebun ori ca ciudat daca citesti, daca esti inteligent, daca spui ceva ce nu poate fi combatut prin argumente ori dovezi sau daca pur si simplu esti bun esti luat de prost. Peste cativa ani probabil nu va mai exista deloc dragoste intre 2 oameni ci doar o atasarede 2-30 minute cat rezista fiecare si atat: o sa aiba fiecare barbat/femeie cate 3-4 copii cu cine stie cine.