| Dana_8418 a întrebat:

Salut si SArbatori fericite! As avea si eu nevoie de niste sfaturisad imi place de un baiat (mentionez ca am mai fost cu el si mi-am batut joc de el dar asta era acum un an) si acum imi place iar de el recent s-a despartit de prietena si vorbim foarte des mi-a spus ca ii place de mine dar se teme ca o sa-l fac sa sufere de vreo 2 zile tot ma amana ca o sa vorbim alaltaieri mi-a zis ca o sa vorbim ieri ieri mi-a zis ca o sa vorbim azi in legatura cu noisad ieri l-am sunat si o zis sal scuz ca a uitat si promite ca o sa vorbim azisad inca nu am vorbitsad

Răspuns Câştigător
| roxydulkica a răspuns:

Sa stii ca baiatul se abtine sa i-a o decizie deoarece ti-ai bstut joc de el si se temesa nu ol pateasca iar. De aceea evita raspunsul. Vorbeste cu el si explica-i ca nu o sa se mai intample la fel si ca te-ai mai maturizat!big grin:-H

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca trebuia sa il apreciezi acum ceva timp. E si normal sa nu mai aibe incredere in tine. Dar daca tine cu adevarat la tine si nu este orgolios din firem, poate mai ai o sansa la el. Acum ca sfat nu face pe disperata pe langa el, ca daca cumva iti trage clapa sa nu cazi de toanta. Vezi si tu cum stau lucrurile, ia-o treptat, fiti prieteni f buni pentru inceput; incearca sa va redescoperiti unul pe celalalt.

| L0vely a răspuns:

Buna! Suna-l si spune-i ca vei fi scurta si vrei sa nu te inttrerupa. Tu spune i tot ce ai pe suflet, iar apoi asteapat un raspuns. Explica i faptul ca iti pare rau si ti ai dat seama ca tii la el.

| gigiro a răspuns:

Foarte bine iti face! Sper sa te simti la fel cum s-a simtit el anul trecut! Cere-ti scuze, si poate mai exista o sansa infima.

| Georgiana2905 a răspuns:

Poate doreste sa tio plateasca cu aceiasi moneda. Dai un mesaj in care sa ii spui ca iti pare rau pentru felul in care ai reactionat atunci, apoi...
Ar fi indicat sa nu mai insisti si sa il lasi pe el sa te caute.

| Cypronge a răspuns:

Daca prima data cand ai fost cu el l-ai folosit doar, e normal ca el sa aiba anumite retineri in a se implica intr-o noua relatie cu tine.
Problema e ca daca odata ai fost cu el si nu ti-a placut cu adevarat, nici de data asta nu iti va placea, si poate ca vrei doar sa fii cu el ca poate ai niste mici urme de remuscari in subcostinet.
Eu zic sa nu iti bati joc pentru ca chiar daca nu vrei sa crezi iti va veni randul iar cand vei fi si tu in locul pesoanei ranite iti va parea rau ca l-ai folosit.

| Dana_8418 explică:

...am vorbit foarte deschis m-a intrebat daca imi place de el, i-am zis ca da si el o zis ca si lui...ne-am si sarutat da nu stiu ce sa credsad

| MsdfdsSeArde a răspuns:

Am si eu o intrebare pentru tine.Scuze daca o sa te deranjeze dar...
"De ce ti'ai batut joc de el" nu ca as glumi sau ceva dar chiar vreau sa stiu motivul din curiozitate a ...si in legatura cu problema ta spune-i tot ce ai pe suflet si ca iti pare rau pentru greseala (daca cu adevarat iti pare rau ) si vezi cum reactioneaza
o si daca crezi...ca am fost neghiob ca am pus intrebarea eu nu ma supar sa imi spui si sper sa se termine cu bine big grin

Srry din nou pentru intrebare. Bye

| Dana_8418 explică:

Pai nu stiu m`am combinat cu el asa...si lui ii placea de minestraight face si apoi ne-am despstraight face dupa ceva timp