Amice țin să cred că ești animal domestic, nu om
Naiba tu nu știi să te controlezi ca tot omul?
Vezi de treabă ta!
Eu in situația asta nu vad decât 3 tâmpiți cu acte în regulă
Aia că te place pe tine și să întors la soț ca să își ia porția de bătaie
Și ăla care a acceptat că altul sa i-o tragă lui nevasta'sa de fata cu el, apoi el că un soț minunat se transforma într-un gelos agresiv
Si mai ești și tu, care nu ai control și încă îți bați capul cu așa ceva
Na poate asta fost "o greșeală" dar e cazul sa îți vezi de ale tale, să devi stabil și să știi ce vrei de la viață
Deși eu nu ași intră într-o relație cu o asemenea femeie lipsită de control care îți cere copii de parcă nu ar însemna nimic) și fără să va cunoașteți bine măcar
Este prea mult pentru mine să pot spune ceva ma depășește rău de tot tot ce ai spus și am citit am citit de 2 ori și nici acum nu sunt în stare să-ți dau un răspuns pentru este prea mult pentru mine teau băgată în așa ceva atâta de scârbos și atâta de nu-mi găsesc cuvântul clar să-ți pot spune ceva este o nebunie mare de tot ce faceți voi ai este enorm enorm de greșit ce se întâmplă acolo cu voi ieși din mediul ăla bolnav cât mai repede o săte distrugă și pe tine și o să-ți distrugă și sănătate nu știu în ce te-ai băgată ce tea apucat sa faci așa ceva da ești pe un drum enorm enorm de greșit ieși de acolo nu-i normal ce se întâmplă acolo și ce faceți femeia aceia nu stie ce este sa iubește cu Adevărat nu are habar ce este sa iubește cu Adevărat ce faceți voi iartă ma că-ți spun este total Anormal total bolnav rău de tot nu-i bine ce faceți nu-i deloc bine ce faceți deloc voi numiți asta iubire Doamne voi nu știți ca este sa iubești cu Adevărat asta nu este sa iubești cu Adevărat ce faceți voi este altceva cu tot altceva da asta în nicin caza nu este sa iubești cu Adevărat.
Ce sa iti zic, decat sa te gandesti ca poti mai bine decat pierderea asta de timp.
Cauta alta in paralel si intre timp continuii ce faci
Fugi baiate de asemeena specimene, astia sunt ca tiganii, se culca pe unde apuca cu cine apuca, fac copii cu diversi barabti si apoi se muta la altul.
Vrei sotie si familie, sau vrei viata destarbalata si copii altora sa-i ai in grija?
Cauta alt loc de munca, cere- ti irrtare lui Dumnezeu pentru ce a fost si roaga-te sa iti dea o sotie care sa fie numai a ta.
AndrewTate7789 întreabă: