Vb cu ea si zii ca orice ar fi nimeni si nimic nu o sa ne desparta daca va iubiti o sa treceti peste ai sa vezi iubirea nu are granitze succes
Aa si da logik ca tien pentru ca taiksu vo desp nu ea a vrut te iubeste si luptati impreuna
Bestial filmulet!
Nu mai are rost sa mai raspuns si eu. Cei de jos au spus tot, corect.
E pacat sa va pierdeti!
Parintii nostri sunt niste comunisti!
Te rog si eu ceva din suflet... Da-mi un msg pe privat cu numele melodiei si cine o canta.
Te rog!
Multumesc. Sper sa va impacati.
Asa si? daca tatal ei nu o lasa cu tine, ce? tine-o langa tine! spune-i sa nu fie ultimul sarut, tine-o in brate, arata-i sentimente. Uneori cand intr-o relatie apar obstacole cei 2 ar trebui sa fie cat mai aproape. Dragostea este mai puternica decat orice.
. sincer iti spun, ma regasesc perfect in povestea din clipul facut de tine...credeam ca numai eu pot trece prin asa ceva.
si eu sunt fata, si tatal meu e la fel ca tatal prietenei tale, dar asta nu inseamna ca ea nu te iubeste.
daca acum pare mai rece, mai distanta e din cauza faptului ca o doare, atat despartirea, cat si situatia grea prin care treceti.
oricum e o norocoasa daca tu ai rezista langa ea asa, in situatia asta grea.
eu nu m-as desparti de prietenul meu, insa el spune ca nu mai poate sa continue asa.si il inteleg
dar daca tu o iubesti, nu renunta la ea.impaca-te cu ea si fii-i alaturi.
eu pot sa imi dau seama ce e in sufletul ei si te asigur ca ii este foarte greu fara tine si de asta vrea ca macar pentru ultima data sa o mai tii in brate, sa te simta, sa te sarute.
accepta-i invitatia, intalneste-te cu ea si spune-i ca nu e pentru ultima data si ca ii vei fi alaturi, indiferent cat de greu ar fi.
nu-l lasa pe tatal ei sa va desparta.vedeti-va pe ascuns daca chiar va iubiti si cu timpul problema se va rezolva.
mult succes!(sa imi lasi un msg privat sa imi spui ce ai facut)
Da mai tine la tine si cred ca o sa tina mereu!
Iar daca dragostea e adevarata o sa reziste sj in fata parintilor ei!
Am trecut peste asta sj peste un an, tata a inceput sa vorbeasca, sa iasa la gratar cu el!
Timpul trece, dar dragostea ramane!
Vorbeste cu ea sj spune-i ca vrei sa treceti amandoi peste asta! Nu o lasa singura! Daca tii la ea :*
Parerea mea
Daca ti-a zis aceste vorbe inseamna ca inca te mai iubeste. a facut xxx cu ea? daca da inseamna ca sigur te mai iubeste!