| WeAreHot a întrebat:

Situatia mea ii asa am o prietena si simt poate ceva pentru ea, dar cinstit nu am avut nimic cu ea mereu ma cert cu ea ma numeste egoist, dumbass si imi zice mereu ca mie ea nu-mi trebuie si ca eu is indiferent fata de ea. Si ca nu ma iubeste, fiindca eu nu pot iubi cu adevarat.
Si la ultima cearta mi-a zis ca mai bine sa nu mai daie de mine. Eu vreau un sfat mai merita sa mai vb cu ea sau s-o las sa plece.
Multumesc!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca nu merita!
Nu asa este dragostea adevarat si nu asa te comporti cu o iubita/iubit.
Da-i pace, este evident ca nu poate fii nimic bun si frumos intre voi, atata vreme cat ea te uraste si te jigneste in acest fel.

| SkyPilot a răspuns:

Daca nu esti indragostit de ea, mai bine o lasi sa plece si iti cauti o fata de care sa te indragostesti. Asa pierzi si timpul ei si pe al tau.

| sofisis a răspuns:

Las-o in pace. nu o tine legata de tine daca tu nu ai nimic in minte sau in suflet cu si pentru ea.

| MGEORGESCU a răspuns:

Timpul e un factor tare pretios, asa ca ar fi pacat sa-l irosesti alaturi de o persoana fata de care nu simti mare lucru si nici ea la randul ei fata de tine. E clar ca nu va potriviti si in loc sa va atrageti aveti tendinta sa va respingeti prin vorbe urate, certurile nu sunt piatra de temelie a unei relatii indiferent de stadiu ei, asa ca,, move on". Cauta o persoana care sa iti trezeasca sentimente adevarate, care sa te completeze, cu care sa poti discuta, cu care sa construiesti amintiri frumoase. Succes!