| username23 a întrebat:

Sper ca ma ajuta si pe mine cineva! :s Deci cam asa sta treaba, pe 9 am avut contact sexual, pe 10 am facut baie, apoi zilele urmatoare am observat o pata de singe pe lengerie. Nu a fost primul contact sexual si nu s-a rupt prezervativul si nici nare cum sa fie menstruatia! Ce poate fi? Dau funda! Va rgo fara sfaturi sa merg la ginecolog, in familia mea, nu e cazul! Parintii nu stiu ce mi-ar face. Am 16 ani!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil ai o rana pe col. Tinand cont ca ai viata sexuala la o varsta la care colul este imatur si expus leziunilor, 90% aceasta este o leziune premaligna. Cu tratament ginecologic prompt, s-ar putea vindeca, cu tratament sau cu o interventie chirurgicala minora (de tip ERAD). Dat fiind ca nu te duci la ginecolog (desi daca aveai probleme cu familia nu ti-ai fi inceput viata sexuala minora fiind, asa ca presupn ca e doar o minciuna), leziunea va evolua. Nu repede, lent, dar in 6-8 luni va ajunge la dimensiuni respectabile si va fi nevoie de o interventie chirurgicala mai ampla. In cativa ani se va transforma in cancer si atunci vei face chimioterapie si radioterapie.

1 răspuns:
| kid_4671 a răspuns:

Nu ai absolut nimic. Se mai intampla. Si prietena mea mai patea ceva de genul. Daca v-ati jucat cu obiecte sau cu degetele este posibil sa te fi zgariat.