Ai ranit-o foarte tare si atunci ea a vrut sa te faca gelos, tachinandu-se cu celalalt baiat ca sa simti si tu macar un sfert din suferinta pe care i-ai provocat-o. Toate fetele fac asa.
Si n uastepta sa se intoarca la tine pentru ca nu o va face, dupa ce ai ranit-o, ca doar nu e proasta.
Insista tu si vorbeste cu ea, spune-i ca ti-e dor de ea si ca iti pare rau de ceea ce ai facut.
Ea te iubeste foarte mult, insa se pare ca i-ai frant sufletul. tot ce face e ca sa uite de suferinta pe care i-o pricinuiesti tu. Stiu ce spun, si inca foarte bine.
Nu te va uita, stai linistit, precum nici faptul ca ai ranit-o.
daca o vrei inapoi, fa tu pasi catre ea, caci tu esti cel care a gresit, nu ea! Daca nu, inseamna ca nu o iubesti atata de mult.
Si eu am trecut prin asa ceva
Tu nu o s-o recuceresti pe ea niciodata asa. Trebuie sa fi foarte atent cu ea, sa ii vorbesti frumos, sa fi romantic, daca o contactezi prin prieteni vostri comuni sau prin sora ei nu o sa ajungi nicaeri si o sa-i dai de inteles ca esti un obsedat, mai bine las-o in pace pentru cateva zile apoi te mai duci sa vorbesti cu ea, tu ce crezi ca daca o sa te rogi de ea in fiecare zi o sa se intoarca la tine?
In orice caz, nu o ignora, se vede ca ai rani-to foarte tare. Sa iti fie rusine!
Si acum ea icnearca sa te faca gelos ca sa simt isi tu cat sufera ea.
Poarta-te frumos is atent cu ea, insista ca sa vada ca iti pare foarte rau. Nu renunta niciodata, si asa isi va da seama cat de mult ai nevoie de ea. Incearca mereu sa fii langa ea, sa o ajuti, sa ai grija de ea, sa iti ceri iertarea si celelalte.
Ai gresit fata de ea si acum iti face ce face, o sa va impacati intr-un final pentru ca inca tineti unul la altul
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.Imi pare rau ca pot da raspuns castigator doar unuia dintre voi.
stefanutzza întreabă: