Era o zi frumoasa de liceu, ma duceam cu o colega la magazin si ne-am intalnit cu 2 tipi care nu erau din liceul nostru.Ironia a facut ca cei doi sa fie fosti colegi de generala ai colegei mele. Pusesem ochii pe unul din ei, colega mea i-a dat facebook-ul si a asa a inceput povestea. Dupa 2 zile ne-am cuplat, a tinut doar 2 luni si totul s-a dus. Dupa cateva luni destinul a vrut sa ne intalnim din nou, dar de data asta, nedorind angajamente, am fost doar prieteni cu beneficii.Si asta s-a terminat prost. Dupa doi ani, am inceput iar sa vorbim, am devenit cei mai buni prieteni, vorbeam despre toate prostiile, ne dadeam sfaturi. A fost langa mine dupa despartirea de iubitul meu si m-a ajutat foarte mult sa trec peste si ironia sortii a facut sa ne cuplam din nou. Recunoscuse ca de ultima data cand ne vazusem, cu doi ani in urma, a ramas cu o dorinta si cu un sentiment ca nu am rezolvat totul intre noi. Dar pana la urma fiecare a luat-o pe drumul lui. Cel mai mult doare ca l-am pierdut pe cel mai bun prieten. Dar iti dai seama ca era destul de dureros sa fii doar prieten cu cineva la care ai tinut si inca tii. Nu e foarte frumoasa si nu ma astept la funda, dar mi-a facut placere sa-ti povestesc. Pup
O fata isi dorea un inel. Dar prietenul ei i-a daruit un ursulet de plus in schimb. De suparare, fata a aruncat ursuletul in strada. Baiatul a vrut sa-l ia, dar a fost lovit de o masina care venea cu viteza si a murit. La inmormantare, fata a imbratisat ursuletul, iar soneria din el a spus: "Vrei sa te casatoresti cu mine?".
Ghiciti ce-a gasit in interiorul ursuletului? Un inel. sad straight face crying Sa invatam sa pretuim ce avem, indiferent de valoarea lui.
Super tare/bv
Multumesc.
yulyanna întreabă:
HappynewCenusa întreabă: