Pai eu zic sa incerci sa o ajuti, sa ii dai niste sfaturi despre sala (asta daca stii ceva, cauta si pe net, sa ai ceva cunostinte solide sa nu te faci de ras). Intreab-o cum o cheama, cerei numarul de telefon, intreab-o cand mai trece pe la sala, vorbiti prin sms-uri, imprieteniti-va, afla daca cumva nu are prieten si tot ce crezi tu e fals. Incearca sa o impresionezi la sala, gaseste alte pasiuni comune pe care le aveti. Apoi spune-i ce simti. Mult succes.
Probabil si ea asteapta sa intri in vorba cu ea. daca nu se pricepe ai putea sa incerci sa o ajuti cu un exercitiu, insa sa nu lasi impresia ca ea e proasta si tu desteptul, sau poti sa incerci sa o abordezi printr-o discutie banala
Eu cred ca o sa te manance scuze dar e parerea mea.
De obicei cand fata insista cu privirile si flirturile de inceput la apropierea ei va deveni foarte defensiva, greu de convins.
Am intalnit des situatia asta si inca nu am ajuns sa pot domina problema mereu
Dar daca tot vrei sa incerci iti dau cateva sfaturi bune.
1Dupa sala e mai bine pentru ca ai increderea crescuta dupa epuizarea fizica.
2 sa nu te astepti la nimica de la ea, nu o visa de pe acuma prietena ta.
3 nu te gandi ca vei fi respins fi tupeist.
4 Ea stie ce vrea, vrea un barbat poarta-te ca atare, ia decizii, nu sta dupa fundul ei, nu ezita sa o ti in brate cand trebuie etc.
5 repeta-ti in cap ca esti puternic, de nenumarate ori. Te va ajuta.
Succes
Ps. Putem continua discutia pe privat
In primul rand, putina mai multa incredere. Macar in momentul respectiv. Daca tot o vezi mai mereu la sala, pur si simplu incearca sa intrebi ceva. Nu incepe cu "Buna, frumoaso" etc. Nu merge asa. Cel putin, intreab-o daca stie de nu stiu ce eveniment, sau poate ar putea sa iti recomande ceva. Poate o cunoaste cineva de acolo si poti afla mai multe despre ea, asta fara ca ea sa stie, evident. Daca ea te place asa cum spui tu, ar trebui sa actionezi cat de curand. Doar nu vrei sa nu mai fie interesata. Nu trebuie sa incepi discutii sofisticate. Vorbiti suficient cat poti sa o inviti undeva. Trebuie sa ai curaj. Tipelor le place asta. Sau.......ai putea sa o rogi sa te ajute la nu stiu ce aparat (nu ma pricep la chestiile de la sala) . Tot ce trebuie e sa incerci. Si totul va fi bine. ^^