| toniantonel a întrebat:

Spuneti-mi va rog de ce penisul meu este stramb? Nu stiu de ce dar am observat ca sa inclinat spre dreapta!

Răspuns Câştigător
| CiprianTPU a răspuns:

La unii e drept, la unii e inclinat spre stanga sau spre dreapta, altii il au in sus laughing. Din cate stiu e ceva normal, dar totusi trebuie sa fie o diferenta. Daca ar fi totate la fel, nu ar mai fi femeile atat de curioase laughing

9 răspunsuri:
| Ferra a răspuns:

Esti stangaci?

| toniantonel explică (pentru Ferra):

Nu! De ce intrebi?

| Ferra a răspuns (pentru toniantonel):

Penisul are tendinta de a sta in directia opusa mainii cu care te masturbezi...

| Liviucu a răspuns:

Nu te speria, marea majoritate a baietilor suferim de problema asta. Nu e nimic deranjant in asta. Fiecare cum ii e dat sa fie. Glumind putin, pana si in natura gasesti bete lungi si foarte strambe si rar care-s drepte, nu? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal.

| crazydeejay a răspuns:

Pai daca toata ziua ii dai cu dreapta ce ai vrea, daca ti-ai suge-o poate ar fi dreapta, sau mai dai si cu stanga si cu deapta si va fi normala

| nasakeasan a răspuns:

Buna numele meu este bogdan si eu am aceiasi probleme doar ca al meu este curbat spre stanga sti care este problema mai incearca sa faci exerciti cu mana opusa daca te-ai prin deapre ce este vorba ok pai faua cu mana opusa o sa fie mai dificil deoarece o sa te incurce eu nu am reusit deoare ce am citit ca provoaca acneie adica coșuri

| nasakeasan a răspuns:

Vreau sa scap de cosuri si de aia nu am mai practicato cu stanga

| nasakeasan a răspuns:

Buna numele meu este bogdan si eu am aceiasi probleme doar ca al meu este curbat spre stanga sti care este problema mai incearca sa faci exerciti cu mana opusa daca te-ai prin deapre ce este vorba ok pai faua cu mana opusa o sa fie mai dificil deoarece o sa te incurce eu nu am reusit deoare ce am citit ca provoaca acneie adica coșuri si eu am cam multe