Buna, sunt in aceeasi situatie ca si tine numai ca eu sunt baiat (am aflat de la niste baieti ca ea intretinea relatii sexuale cu mai multi ea are 14 ani, am incercat sa trec cu vederea pentru ca increderea este cea mai importanta am incerc sa uit pentru ca tin prea mult la ea) este mai nebunatica de fel fiind zodia leu sincer mie mi-a fost foarte greu cand am aflat eu poate nu as fi facut ca si prietenul tau pentru ca o iubesc prea mult as fi iertat-o daca ar fi fost adevarat desigur. Ce conteaza trecutu? cand voi doi apartineti de viitor? spune-i daca ar da timpul inapoi ce ar face... Eu te cred pe tine pentru ca o fata stie ce este in sufletul ei stie ce face stie ce simte cu adevarat si la 16 ani probabil iubesti din inima cu pasiune, asemenea fete exista foarte rar unele daca te mint nu recunosc apoi si uite asa exista aceste *mici certuri*.O sa fie bine trebuie sa existe increderea altfel relatia e *degeaba*
E clar. Si el vroia ceva pasarica si cand a aflat ca ai fost cu altii nu te mai vrea.
Eu zic sa ii explici frumos ca tot ceea ce se zice despre tine este neadevarat, iar daca esti intr-adevar virgina, recomanda-i sa mergeti amandoi la medic si sa afle o data pentru totdeauna ca tu nu ai mintit. Poate asa se convinge.
Daca nu, o tot tine pe a lui si nu vrea sa te creada, lasa-l naibii ca baieti mai sunt destui. E plina Romania asta de baieti singurei.Nu mai sta dupa unul care vrea doar sex si atat.
Din moment ce a crezut fara alte explicatii ce i-au spus altii nu prea se mai merita, putea macar sa-ti acorde prezumtia de nevinovatie si sa te intrebe pe tine prima ce s-a intamplat
In primul rand invata sa scrii. O sa te placa mai mult. Ideea e urmatoarea: daca el este mai mare si tu i-ai scris un sms la fel cum ai scris si mai sus, nu ma mir ca nu iti mai raspunde.
Dupa ce vei sti sa scrii, promite-i ca o sa ii faci lui, ce nu le-ai facut tuturor celorlalti cu care ai fost... poate merge asa.
Personal...raman la ideea ca cel mai bine inveti sa te exprimi cum trebuie si deja ai mai multe sanse pe viitor.
Mutubal întreabă: