Ioi baiete. Daca bei mercur MORI.Nu ai cum sa supravietuiesti, pentru ca contine substante super toxice, care...iti provoaca o moarte de toata frumusetea.
Da dc sa consumi mercurul care costa? Aruncate de pe o cladire ca e gratis si sa vezi ce adrenalina o sa ai
Deci se moare numai de la 4 termometre in sus. Daca sunt termometre de fund si nu de exterior se poate incerca si cu 5-6 fara riscuri asumate.
Ti-am mai expicat o data ca mai rau de atat nu ajungi chiar nu intelegi. si dk vrei sa mori cumpara-ti termometru din alt magazin si alta firma ca poate nimeresti unul cu mercur adevarat. ) offf doamne multi mai ai in gradina
Cata vrajeala pe capu tau. ai mai pus o intrebare d genu asta... data trecuta ai zis ca ai baut dintr-un singur termometru acu' din doua fi serios pai daca ai fi baut doar din unu acum veneam la pomana tah
Aoleu, ai facut asta? Eu stiam ca doar daca daca il atingi poti muri in 2 secunde.Uau.Noroc.
Funda?
1)Mori imediat(deci nu ai facut-o)
2)Invata romana analfabetule
3)Daca ai facut-o pentru. o fata esti un mare prost
Tu esti in clasa1, nu? iti dai seama ca se scrie doua termometre sau doi termometri?! lase-te de prostiile astea coplilule daca n-ai ce face cu timpul liber citeste coloreaza deseneaza scrie crede-ma iti va fi util de la 8 ani in susca nu pacalesti pe nimeni aici
Eu chiar nu m-as juca cu asa ceva. daca nu te omoara, sigur ramai cu sechele. http://drstomatolog.ro/medicina-holistica/aliaje-dentare
Sa fi primit
Ps: daca ai facut-o pentru o fata esti cel mai mare prost! si is 100% sigur ca pentru o fat ai baut