Cred ca da...cei care au intalnit-o. E sentimentul acela care vine dupa faza cu indragostitul, fluturii in stomac si tot tacamul. E atunci cand te gandesti la persoana respectiva chiar tot timpul, trece de faza cu emotiile de moment, si vrei sa fi mereu cu persoana iubita, sa ii spui ce simti si sa simta si el la fel...
As da totul pentru a face fericita persoana iubita, aceea e iubire adevarata.
E oribil sentimentul daca nu e impartasit.
Este atunci cand te gandesti la persoana aceea tot timpul si nu poti sa tio scoti din minte... simti cand il vezi fluturasi in stomac...ai emotii chiar daca au trecut 3 ani de cand il iubesti
pentru mine asta inseamna iubirea adevarat
Ce este iubirea adevarata? cred ca asta tu poti descoperei.fiecare traieste cite o iubire si a fiecaruia e diferita.
Da.Iubirea e acel sentiment care iti face inima sa bata mai tare,sangele sa curga mai repede prin vene,care te face sa zambesti involuntar, sa uiti ca mai exista alti oameni pe pamant.E atunci cand te simti implinit cu o singura privire de a persoanei iubite,cand visezi,apoi te trezesti si iti dai seama ca pentru prima data nu e doar un vis,e un vis devenit realitate. Iubirea e cea mai dulce iluzie pe care o poate avea o persoana,dar si cea mai aspra pedeapsa uneori. Iubirea e acea melodie care se impleteste in mintea ta dupa prima intalnire,primul sarut, prima imbratisare, e cel mai frumos sentiment care exista si care ne face sa ne simtim oameni cu adevarat.
Mersi mult eu cred ca iubirea adebarata nu exista deoarece acum exista mai multa ura decit sentimentul acesta dintre oameni...majoritatea oamenilor il confrunta cu jignirea si batarea de joc a sentimentelor
anonim_4396 întreabă: