Exerseaza cu pielea moale a dosului palmei tale preferate si te gandesti la cea mai tare tipa care iti place tie!
Cand o sa ai si gura unei fete, o sa iti fie mult mai usor, o sa vina de la sine, totul e sa fi finut si delicat, lent, sa ii savurezi fiecare buza pe rand, sa nu dai buzna in gura ei sa o sperii!
Si daca e isteata si iti raspunde fain, apoi treci la faza urmatoare, in care ii dezmierzi limba, roata roata cu a ta, si apoi le amestecati si tot asa.
Sa nu uiti sa fi proaspat spalat pe dinti!
Success!
Atat baiatul cat si fata trebuie doar sa tina ochii inchisi, buzele intredeschise sa si le lipeasca unele de altele. Totul va veni de la sine fiecare trebuind doar sa-si ofere/lase gura si buzele in grija partenerului. Totul va iesi perfect fiindca toti asa au inceput, instinctul va sti sa te ghideze la inceput. Succes!
Stai linistit, cand o sa fii in fata faptului implinit o sa stii ce sa faci. De fapt o sa vina totul de la sine
Am avut primul sarut la 13 ani cu un baiat de 14. Stateam super aprotiati si ne priveam in ochi, dupa care m-am gandit sa ma apropii de el, totul a fost scurt (baiatul avea mustata, iar eu l-am pupat pe jumatate de buza cat si pe mustata Am crezut ca a fost un fail, dar a fost foarte ok! dupa vreo 2 zile totul era bine, si am avut french, care mi s-a parut scarbos, dar o sa iti explic cum se fac amandoua.
Pupic/sarut pe buze: iti duci capul usor in partea stanga sau in partea dreapta, si te apropii de fata. apoi iti lipesti buzele de ale ei.
French: iti duci capul usor in partea stanga sau in partea dreapta, apoi o saruti normal si iti introduci limba *stiu suna scarbos* in gura ei (nu stiu cum sa explic mai bine) apoi o misti in "valuri". nu trebuie sa iti folosesti TOATA limba, doar varful. ai grija sa nu o sufoci sper ca te-a ajutat raspunsul meu *scris intr-un mod destul de penibil* si daca mai ai alte intrebari...u got it
Da dar mieimi e frica si am emotii! Adica daca gresesc, daca nu fac cum trebuie. Eu nu inteleg cum de fetele u au nicio treaba cand vine vorba de sarutat chiar daca nu au mai facut asta...
Ok mersi de raspuns dar daca mai vrei sa vb si mai vrei intrebari de la mine trebuie a vb pe Facebook daca vri ca mieimi merge ff greu. Cum vrei tu.
Facebook: Andrei Tifescu
anonim_4396 întreabă:
Δи∂яɛɛα Ƨcʋмρικ întreabă: