Eu am inteles ce inseamna iubirea dupa ce am fost amic cu mai multe fete pe care le iubeam si nu stiam insa. umblam dupa altele de care eram atras doar sexual. cand am realizat de fapt pe cine iubeam a fost prea tarziu. erau maritate. intr-adevar in timp ne maturizam. nu sunt adeptul sfaturilor ortodoxe neaparat. sincer, inainte sa alegi fii cu amandoi pana se clarifica pe care il vrei cel mai mult. nu ai fi nici prima si nici ultima care are doi iubiti. o cunoscuta avea trei iubiti inainte sa gaseasca unul care sa o implineasca cu adevarat. nu poti stii pe care il iubesti pana nu e devine evident, de la sine. e delicat, e compllicat, e fericirea ta la mijloc. cantareste, verifica si asteapta pana se limpezesc apele. cine stie, te alegi cu unul care va stii sa le impace pe toate. s-ar putea sa nu iti placa raspunsul meu dar sa fie cel mai bun.
Aleegerea e de partea ta! il poti alegi pe unul sau pe celalant...sau chiar pe nimeni.te sfatuiesc sa stai intr-o seara linistita cu muzica sau ce gusturi ai tu si sa te gindesti ce vrei tu in primul rind)) iti doresc succes:*