| doarintreb a întrebat:

Salut, știu că e o întrebare mai ciudată dar chiar mă macină.
Acum 2 zile am vrut sa fac sex cu iubita mea(protejat), amândoi fiind virgini (suntem împreună de 8 luni) dar a intervenit o problema, de la emoții nu mai aveam erecție deloc, efectiv nu știam cum să o "trezesc".
Sfaturi pentru următoarea data?

8 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Te-ai concentrat prea mult pe destinatie si ai uitat sa te bucuri de frumusetea calatoriei. Nu te mai gandi neaparat la introducerea dansei intr-insa, nu trebuie sa faci din asta scopul suprem al experientei. Iti place sa o tii in brate? Iti place sa o atingi, sa o mangai? Iti place sa o saruti? Peste tot? Sper ca da! Daca-i asa, bucura-te de toate astea, bucura-te de acest privilegiu pe care-l ai, fara sa te gandesti neaparat ca ai misiunea de a i-o baga inauntru...si erectia cu siguranta va veni.winking

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sexul se face numai după casatorie, deci voi doi nu sunteti casatoriti.

| Violleta2022 a răspuns:

Cand esti incepator se intampla frecvent sa nu ai erectie sau sa termini in 10 secunde.
Totul se rezolva cu rabdare si experinta, in timp.

| Goete a răspuns:

Utmatoarea data suna-ma, sa nu ramana fata cu buzele umflate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, mai intai trebuie sa te casatoresti si apoi faci sex, nu trebuie sa ai emotii in timpul actului sexual deoarece din cauza asta nu ejaculezi sau uneori poti simte discomfort, trebuie sa fii increzut in sine si sa stii ca nu te vede nimeni in afara de sotia ta, fa sex vreo 30-40 de minute ca sa simti placere, focuseazate pe ea si nu te gandi in alta parte, trebuie sa simti placerea sexului, sa intri adanc in aceasta actiune si sa o faci cu mila, trebuie sa iti iei prezervativele de la durex ca ele sunt foarte calitative, da sunt subtiri dar nu se sparg, trebuie sa simti ce se afla in vagin si apoi vei simti o placere de nedescris (care dureaza putin sad ), sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu, o zi frumoasa!

| VoidEternal a răspuns (pentru anonim_4396):

Spoken like a true virgin.

| Together a răspuns:

Sa nu te descurajezi. Continua sa incerci pana reusesti, sau pleaca tipa.

Cat timp ai incercat pana te-ai dat batut?

| Kiran a răspuns:

Cand aflii ca va urma un "dans", opreste orice tentativa de a iti provoca singur placere si focuseaza-te pe ea. calmeaza-ti gandul si acel sentiment cand "intra" si incepe usor. fa sa dureze cel putin 30 minute cu saruturi si orice ai in cap. fa sa fie senzual. nu iti bucura tie doar acel moment de 2-3 minute.
Probabil ca te-ai gandit la altceva inloc la ea. poate ea nu a pregatit destul momentul. ori tu te-ai grabit sau acel "protejat" a fost putin mai gros si nu ai simtit "carnea". tu stii exact cand s-a intamplat si ce a fost.