| Antonia154 a întrebat:

Salut, stiu ca este cea mai prosteasca intrebare de pe TPU., dar va rog cititi mai departe si spuneti-mi ceva...am 15 ani. am prima intilnire miine.problema este ca nu ma pot saruta...este greu. _?

10 răspunsuri:
| Graphee a răspuns:

Trebuie să faci ce îţi dictează inima.
P.S: *pot săruta, nu te poţi săruta pe tine.

Baftă!

| butterfly27 a răspuns:

Nu nu este ceva greu.totul vine de la sine, si crede-ma e ceva ft frumos:*

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Dar, ce, e obligatoriu sa te saruti? Daca se creeaza momentul si simti ca e ok, bine, daca nu, nu.

| Mynewlifestyle a răspuns:

Nu este greu eu zic sa lasi lucrurile sa vina de la sine...pur si simplu lasa-l pe el sa te sarute si tu practic imita-ltongue sigur va iesi ceva foarte frumos ^^succes

| TTdsIulia a răspuns:

Pai dc nu te poti saruta? este un motiv anume sau nu stii? oricum este foarte usor. tu te lasi pe mana lui care probabil stie.

| Kruger2 a răspuns:

Nu este prosteasca intrebarea, este fireasca. Nu este greu deloc. Trebuie sa te lasi purtata de val si sa nu te grabesti. Cand va fi momentul sa va sarutati, probabil el va face primul pas. Nu ai de ce sa fii ingrijorata, chiar daca vei avea emotii, avand in vedere faptul ca e prima ta intalnire. Nu exista o metoda anume de a o face... Fa-o cum ai vazut prin filme big grin. Trimite-mi mesaj daca a iesit bine dupa ce o faceti. big grin

| Kathleya a răspuns:

Nu e mare filozofie, ia-te dupa partener. Nu e o rusine daca nu stii, nimeni nu s-a nascut invatat. Ai sa vezi ca mai tarziu o sa te pricepi la asta. Chill si capul sus!

| Ronnii33 a răspuns:

Baga-i limba in gat si se rezolva rolling on the floor)

| Noname69 a răspuns:

Mda, cum adica nu te poti saruta?

| Piersicutza a răspuns:

Nu e greu, doar lasa-l pe el sa faca primul pas:devil