| ๑•ิ.•ั๑copilashroz๑•ิ.•ั๑ a întrebat:

happy Stiu ca o intrebare des intalnita, insa mi-ar placea sa stiu si parerile voastre. Daca ar fi sa dati o definitie dragostei( sa fie personala) care ar fi aceea?hee hee

6 răspunsuri:
| Nita a răspuns:

Dragostea este un sentiment care leaga doua persoane :X

| vinty a răspuns:

Dragostea este senzatia care iti da aripiiwinking.

| Ea12345 a răspuns:

Dragostea in mintea mea imbraca multe definitii. Putem spune ca e cel mai frumos sentiment care se infiripa intre 2 persoane...ca este ca si o clepsidra: umple inima, dar goleste creierul.Asa cum spunea Victor Hugo:,, Toate sentimentele au loc in inima omului, dupa cum toate stelele au loc pe cer".
Uneori, dragostea e dureroasa, in cazuri in care esti respins si persoana iubita nu poate sa aiba aceleasi sentimente pentru tine cum ai tu pentru ea.Este prea complicata pentru a avea o definitie clara, si prea frumoasa pentru a nu intra in viata noastra macar o data...

| liz23 a răspuns:

Zambetul si acea sclipire din privire ce mereu iti da putere sa mergi mai departe

| toteu_1603 a răspuns:

Eu zi ca dragostea este cel mai mult o decizie sa iubesti si daca cealalta persoana te-a ranit si sa mergeti mai departe. Dragostea este si sa dai de multe ori mai mult decat primesti sau decat te-ai astepta ca o sa primesti. Dragostea mei este si sa iubesti pe cineva care nu merita (sau care crezi tu ca nu merita) pentru ca toti meritam dragoste. Depinde fiecare cum a experimentat aceasta dragoste eu am experimentat si inca mai invat sa iubesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O suferinta dureros de dulce.