anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, știu că o să sune ciudat dar nu am ce sa fac. Am penisul puțin îndoit înspre mine și cred că pe prietena mea nu o satisface cand o fac cu ea, dar nu mi-a zis nimic legat de chestia asta. Oare e normal sa îl am așa? E vreo boala sau ceva? Oare ii place prietenei mele? Ce sa fac?
VA ROG SA NU MA LUATI LA MISTO! AM NEVOIE DE RĂSPUNSURI SERIOASE!
MULTUMESC

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Nu are de ce să nu-i placă. Problema e cum îl folosești, nu cum arată.
PS dacă te întrebi dacă îi place sau nu, deja ai o problemă. Sigur ai fi știut dacă i-ar fi plăcut!winking Așadar, mai lucrează la preludiu și tehnică, până se urcă pe pereți de plăcere.

7 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Ca o satisface sau nu, ea tot geme..ca asa suntem noi femeile. Ne prefacem din multe motive. Ori sa termine partenerul mai repede, ori sa nu se simtă prost. Ca sa afli dacă ii place sexul trebuie sa vezi dacă ea ia inițiativa prima.

| Duduchi a răspuns (pentru Amelya02):

Da, ea m-a intrebat de câteva ori daca vrea sa o facem și chiar daca nu aveam destul chef, tot o făceam cu ea că sa nu se simtă prost, dar oricum de refuzat nu am refuzat-o niciodată, nici ea pe mine.
Deci ii place si ei.

| Emilian65 a răspuns:

Nu te speria de pozitia penisului tau. Este normal pentru a satisface orice fata.

| Sofer a răspuns:

Nu contează ca e curbat în a satisface o femeie.

| Bozgi200 a răspuns:

Daca e curbat in sus folosește poziția misionarului. Asa stimulează mai bine punctul G. Fată de unul drept

| Duduchi a răspuns (pentru Bozgi200):

Nu știu cum e pozitia "misionarului". Dar cred că e aceea în care fata sta cu fața în sus. Așa e?

| Rquestion a răspuns:

Poate ca l-ai tinut intr-o pozitie anume si s-a format asa. Asta nu ne deranjează. Doar sa-l folosiți bine happy