Nu te supara, dar se pare ca nu stii prea bine ceea ce doresti si in plus ai o doza maricica de ipocrizie. Te-ai indragostit la bal de un baiat si de fapt tu il doreai pe fostul. Probabil fostul a inteles bine de ceea ce esti in stare, asa ca nu-ti strica sa stai putin singurica. Nu avea grija ca vei sta toata viata singura, sigur in curand vei fi cu altcineva.
Incearca sa ii recapeti increderea prietenului, fa-l sa se indragosteasca de tine iesiti si voi la un suc, o cafea, iar treaba cu parinti nu stiu...in trecut am trecut si eu peste cuvantul parintilor, iar acum regret incearca sa iti asculti inima poate o sa fie bine, iti urez bafta!
Complicata poveste Nu am inteles prea mult. Iti dau sfatul pe care mi-l dadea si mami intodeauna : Nu renunta de prima data. Acum, tu intelegi ce vrei. Te pup si sper ca am ajutat.
Cred ca nu ai inteles ca el nu te mai vrea si ca orice ai face este in van.
Mah sincer eu zic sa mergi pe sfatul parintilor pentru ca sunt foarte multi baieti pe acest pamant si ai tai stiu bine ce zic ei iti vor binele si inima ta va fi ranita pana cand iti vei gasi un alt baiat acum tu decizi ce crezi ca e bine dar ai grija sa nu faci vreo greseala gen sa te indepartezi de ai tai doar pentru a fi cu el. funda?