| Andrei8901 a întrebat:

Salut! Sunt adolescent si in urma cu cateva zile,am intretinut un act sexual, si am suspiciuni că am pus prezervativul invers, dar el nu s-a rupt deloc in timpul actului din cate am vazut. Cum imi dau seama daca s-a rupt?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Ai fi vazut pe moment ruptura pe langa care ar fi curs lichid seminal, plus ca ai fi simtit in timpul actului daca se spargea.

| dullcat a răspuns:

Vezi aici cum se foloseste in mod corect:

https://comenzi.bebetei.ro/......e-folosire

| vasileparnaie a răspuns:

Eu te-as sfatui de acum sa te uiti la tutoriale cum se pun prezervativele si sa mai lasi babardeala sa te apuci de invatat pentru bac spune-i asta si lu ''iubi''. Te pup frate

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Daca as fi rau, as spune dupa 9 luni sau dupa cateva zile cand se pozitiveaza testul de sarcina al fetei.
Acum, cum sa-ti spun eu: daca nu stiti, dragi adolescenti cu ce se mananca asta - de ce faceti sex?
Prezervativul se verifica pe loc. Acum totul este consumat si nu mai ai ce sa verifici. Fii atent cand pui prezervativul sa aiba rezervorul cu aerul scos din el si prezervativul sa fie pus pana la baza penisului. Penisul preferabil sa fie in erectie si decalotat, daca nu sta tot timpul decalotat.