Da.Deci pentru inceput si pe mine ma cheama Alex si am tot 15 ani... Am fost in aceeasi situatie acum am uitat-o pe fata aceea. Ma rog nu te imi plictisesc cu povestea mea si iti dau mai bine niste sfaturi sper eu utile.
De fiecare daca cand o vezi saluta-o, zambeste-i si daca poti opreste-te si vorbeste cu ea si preferabil fa-o sa rada.Si foarte important lasa-o sa inteleaga din expresia ta ca esti indiferent si ca esti destins cand vorbesti cu ea nu fi ceva de genu :
,,-Buna, ce faci?,,
-Aaa, buna Alex bine, tu?
-Aaa pai .eu.bine adica bine sunt bine da chiar foarte bine si ai vazut filmu de aseara? ''
Nu asa fi calm si stapan pe sine e foarte important.
apoi i-a un grup de prieteni mergeti undeva ( eu am ers la MC Donald's) si cheama-o si pe ea cu niste prietene de ale ei pentru ca daca o chemi singura si tu esti cu gasca ta nu prea e bine o sa se simta in plus iar acolo unde mergeti voi nu sta numai cu ea vorbeste cu prietenii tai, zi gulme cum s-ar zice fi sufletul petrecerii si practic fa-o sa te placa ea pe tine si nu sa isi dea seama ca o placi si tu pe ea.
Dupa cat timp ai vazut ca rade la glumele tale sau ca este atenta la ce vb tu cu prietenii tai du-te si la ea intreaba-o de hobby-uri sau de ce iti vine in cap si daca esti baiat istet inainte sa o chemi la semi-intalnirea asta te interesezi de la prietenele ei ce ii place ce nu. Si doar bati apropouri la ce ii place si ea o sa fie mult mai calma si in largul ei daca vbiti despre ce ii place ( si nu fi sufocant de gen ei ii place ex: Japonia.:S si tu sa faci ceva in gen frate iubesc japonia am vizitat-o de 10 ori stii ce mancare buna au si stiu si cum se zice buna ziua si stiu si toata istoria lor si ii iubesc. Nu deci nu asa pentru ca mie mi s-a reprosat ca sunt prea sufocand in fata cand am incercat sa par dragut cu chestii de gen) bun si dupa daca poti sa o duci si acasa... ii pui intrebare magica ii spui ca te-ai simtit bine cu ea si ca este genul tau si ca ai remarcat-o mai de mult si ca tii la ea si chestii in genu. sper sa iti fie de ajutor sfaturile mele si crede-ma inteleg prin ce treci pentru ca si eu am fost in situatia ta bafta...
Salut.esti inca mic nu te indragostii si daca iti place de ea, intra direct in ea.Nu te rusina, ca iti place de ea gandeste-te ca e sora ta si vb cu sorta, rade cand crezi de ea dar nu prea mult si cheamo, sa vb undeva doar voi 2 si te gandesti la subiecte de discutie inainte si gata e pe tine...bft
Pentru inceput eu sunt fata si stiu ceva In primul rand trebuie sa stii ce fel de fata este : daca e fitoasa, crede-ma, iti trebuie bani, dar daca nu este atunci perfect. Trebuie doar sa fii romantic si foarte atent cu ea. Straduieste-te sa devii baiatul perfect dar nu fizic ci moral. Fii ambitios si intotdeauna fa-o sa zambeasca. Fa-i complimente si petrece cat mai mult timp cu ea, undeva unde sa fiti singuri, intr-un loc destul de romantic, preferabil noaptea Sper ca te-am ajutat!
Multumesc frumos pana acum si mai astept raspunsuri pentru a declara un raspuns castigator!
Mutubal întreabă: