Spui despre ea ca "aparentele inseala". Ce aparente? Ti-a spus sau ti-a dat vreodata de inteles ca vrea sa fie ceva intre voi? Din cate am inteles, nu in mod deosebit. S-a apropiat de tine mai mult ca prietena, ca si cunostinta.
Asta una.
Doi. INTOTDEAUNA cand un baiat si o fata se "urasc" pur si simplu fara un motiv anume, in spatele urii este o pasiune foarte puternica si ori inca nu si-au recunoscut-o nici ei unul fata de altul, ori o ascund de ochii lumii.
De cand am citit "Din cate am auzit David si acea fata nu se suporta mai deloc. Ma rog." am stiut exact care va fi deznodamantul.
Din pacate faptul ca tu o placeai pe ea, nu era similar cu faptul ca si ea avea sentimente pentru tine.
Incearca sa o uiti si sa iti vezi de pasiunile tale, de prieteni, de alte fete etc.
Imi pare rau pentru tine.
Dar ea nu stia ca o placi. Daca ii spuneai mai devreme, poate nu era cu David.
Asa am patit si eu cu un baiat. e nasol. eu ti-as zice sa incerci sa stai cat mai mult cu prieteni, sa iesi cat mai des afara pentru ca nu sti niciodata de unde sare iepurele
Am patit si eu asa cu un baiat. e nasol. eu ti-as zice sa iesi cat mai mult cu prieteni si pe afara pentru ca niciodata nu sti de unde sare iepurele