| alexalex_4797 a întrebat:

Salut, sunt Alex si am 18ani.Problema mea este urmatoarea:desi am 18ani, pana la aceasta varsta nu am avut nicio prietena, nu am simtit nimic pentru nicio fata..ma simt complexat.De ce? poate si pentru ca sunt prea timid, poate si din cauza anturajului(nu prea am iesit prin cluburi etc). Ma "consolez" pentru o scurta perioada doar atunci cand ma masturbez, si ma intreb mereu:"oare cand imi gasi si eu o fata, nu doar manual", vreau sa-mi incep viata sexuala pentru ca"numai merge doar manual"si cred ca o sa duc la femei pe centura..Intrebarea este foarte serioasa...astept raspunsuri.

8 răspunsuri:
| Bogdan1o a răspuns:

Nu intodeauna femeile de pe centura sunt solutia...
din pacate si eu ssunt cam la fel ca tine, dar nu vreau sa caut astfel de femei...
trebuie sa iti depasesti timiditatea si sa-ti faci o iubita, iesi sambata in club, cu colegii de la liceu, vb cu fetele cand esti la scoala, doar tu te poti schimba
centuristele nu vor rezolva timiditatea ta si sa mergo pe ccentura mereu, nu e o solutie....bafta la agatatwinking

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Poate ca n.ai avut nicio prietena pana acum pentru ca esti timid, dar cu atitudinea ta de a vrea doar sex n.ai cu sa fi cu vreo fata
nu cred ca niciuna nu te. a atras daca spui ca vrei sex.
sfatul meu e sa lasa poftele astea si intai sa. ti faci o prietena

| Maria123 a răspuns:

Daca tot ai asteptat atat acum ar fi pacat sa te duci la o prostituata. Tu ce vrei pana la urma? Vrei o fata asa ca sa faci sex cu ea o data si gata sau vrei si tu o prietena ca oamenii? Pe centura sigur nu gasesti prietena.In cluburi, desi depinde de club, sunt foarte slabe sanse sa gasesti o prietena ok, in club ai mari sanse sa iti gasesti o pitipoanca care dupa 3 zile s-a si plictisit de tine ca nu i-ai luat o bluza noua.
Daca vrei o prietena trebuie sa iesi din casa, dar nu pe centura sau in cluburi.Cand se organizeaza o petrecere, un banchet, o iesire ceva cu clasa sau cu persoane de la tine din liceu, te duci si cunosti si oameni noi, printre care poate si viitoarea ta prietena sau sa faci cunostinta cu fete de la alte clase si asa mai departe.

Nu stiu ce tot aveti, cred ca e o noua moda, ca si pe altii i-am vazut cu "n-am mai avut prietena si cred ca e cazul sa ma duc la o prostituata". E ca si cum eu as zice n-am mai avut prieten, deci asta inseamna ca trebuie sa o fac cu primul dobitoc care-mi iese in cale? Sunteti incredibili.

| DeeaMarry a răspuns:

Pur si simplu nu ai gasit fata potrivita. Nu face greseala de a merge la astfel de femei. Mie nu mi-ar placea deloc sa stiu ca prietenul meu a apelat in trecut la astfel de persoane... Nu cred ca as mai putea fi cu el. De ce? Pentru ca asta inseamna ca nu e in stare sa cucereasca o fata normala!
Ori nu cred ca tu esti genul asta de baiat. Ai rabdare. Cand intalesti o fata draguta fa-ti curaj si abordeaz-o! Nu poate fi chiar atat de greu... Doar e om si ea happy

| RxTx a răspuns:

Stanga zicea ca e prietena ta

E USOR SA FACI PRIETENE

MERGI INTR-cafebar unde se mananca la o shaormerie undeva unde vin oamenii ca sa stea si la masa

de preferat intr-un loc pe langa o facutate
unde mananca multe studente
aseaza-te langa cea care iti place si mananca si tu ceva
schimbati cateva cuvinte
serveste-o cu un suc
pentru ca ea e zgarcita si nu si-a luat
apoi o sa devina ea mai vorbareata
ca sa iti multumesca pentru suful care i-l-ai oferit

iar tu ii spui ca ti-a facut placere sa iei masa impreuna cu ea

si o inviti ca maine sa faci tu cinste

sau sa luati mereu masa acolo la aceeasi ora

o intrebi ce ii place sa manance...

| SMarius a răspuns:

Ai rabdare, o sa intalnesti pe cineva si vei simti o dragoste ca nimeni altul! Prieteniile astea de la 15 ani sunt doar niste copilarii...vei descoperii adevarata dragoste si atunci, sexul cu persoana iubita va fi cea mai tare senzatie din viata ta, fiind si prima de acest gen! Prostituatele nu sunt o solutie, mai ales ca poti primi si ceva boli(sa te vad dupa ce ai luat ceva necurat cum o sa-ti mai gasesti o prietena). In concluzie, mai ai rabdare! Sunt in aceeasi situatie ca si tine big grin!

| loveyourkiss a răspuns:

Incearca sa devii mai comunicativ, du-te la patinoar, la sala sau ce mai aveti voi, mai cunosti si tu o fata, intra in vorba cu ea, fi dragut, zambeste, glumeste si o sa-ti gasesti o prietena.

P. S. Fetele alea de pe centura poate ca o sa-ti ofere cateva clipe de placere, dar sunt sanse foarte mari ca sa se trensforme placerea aia in suferinta, daca iei SIDA sau altceva, atunci chiar nu o sa-ti mai faci prietena.

| Pappi a răspuns:

Poi...cauta o fata ca si tine. si o sa va intelegeti. Baftahappy :d