Printre anturajul amicilor tai trebuie sa fie si niste fete de acolo una trebuie sa te placa si tu sa o placi asa va bagati intr-o relatie sau chiar o mica aventura de o noapte cum se zice daca nu probeaza o prostituata suna la un numar din ziar sau din teletext ba chiar si pe net gasesti si te ajuta + are si mai multa experienta
Mai, n-am stiut ca te cheama Alin, si pun pariu ca nu esti oltean, ca din nick-ul tau nu-mi dau seama de absolut nimic.
Pai, ca sa faci treaba asta, trebuie sa te bagi pe felie neica!
Adica, cauta o fata care o mai facut-o si stie cu ce se mananca.
Si poarta-te frumos cu ea, la urma urmei este si profesoara si trebuie sa o respecti.
Noah, sper ca te-am ajutat cu ceva. :\
Mi-am pierdut virginitatea cu o prostituata dar fara sa o platesc Vroia virgini pentru propriile placeri si distractii Am fost folosit(
Inainte sa stii "cum poti face si tu sex", mai treci cu ochii o data peste abecedar.
Daca analizez gramatica ta...incearca cu o manelista de cea mai joasa calitate...mai sus de atat nu cred ca ai sanse
Pai incearca nu e ceva foarte greu incat sa nu te descurci. Ia incearca si o sa vezi, intri intr-o relatie cu o fata si atunci astepti ceva timp si dupa aceea pasul urmator