Deci sunt aproape sigura ca e una din astea:
-te insala
-s-a plictisit de tine
-trece printr-o perioada grea(poate o problema de familie)
-nu-i mai place sa-si petreaca timpul cu tine indiferent de mod.
Dar treaba cu ocupatu nu prea merge.Isi poate face timp macar sa stea cu tine la telefon juma` de ora.ca nu-i afacerist.
spune-i si tu chestile astea pe care ti le-am zis eu, si vezi ce raspunde. Spune-i ca nu mai poti nici tu asa, ca sunteti amandoi in relatie nu doar tu
El a fost o luna in spital si nu l-ai vizitat deloc? Asta poate i-a lasat parerea ca tie nu prea iti pasa de el si s-a detasat de tine.
Ce-i tot ziceti atat ca nu s-a dus la el ca n-o intereseaza?!
fata a zis ca ea a vrut dar el i-a zsi sa nu vine.trebuia sai ntre peste el in salon?!
ar trebui sa vb neaparat cu el,sa-i spui ca trebuie sa lamuriti totul ca nu mai merge asa, ca tu nu intelegi de ce s-a schimbat in modul asta.
daca zice ca nu e nimic, ca n-are nimic continua relatia.mai stai cu el maxim o luna sa vezi cum se poarta, daca isi face timp pentru tine continuati. daca nu mai bine il lasi
Thereforyou are dreptate.a fost bolnav o luna si tu nu te-ai dus sa vezi ce este cu el? acum te intrebi de ce se poarta asa cu tine? foarte bine a facut daca te-a schimbat.si eu as fi facut la fel in locul lui.i-ai dat de inteles ca te doare undeva de el.adica el poate veni de cate ori a avut ocazia dar tu nu te poti deplasa ca esti printesa.laso balta.se vede cat il iubesti.si sfatul meu pentru tine este:cauta altul
Ah da si inca ceva.cand ai avut nevoie de el a fost langa tine dar el cand a avut nevoie de tine tu nu ai mai fost langa el.
Anonima, daca nu te-ai dus la el i-ai lasat o impresie proasta...Noi baieti zicem asa ca nu vreti sa veniti la noi, dar in sufletul nostru e altceva, macar de-i faceai o surpriza... Probabil ca i-au mai zis si prietenii ceva de genu : " uite ma, gagicata nici macar nu a venit la tine, nu merita efortul. " si atunci si-a schimbat parerea.
Sfatul meu e sa vorbesti deschis cu el despre asta.
Situatia e interesanta.Depinde citi ani aveti ambii? Dar dragostea la adolescenta nu este asa de puternica, sunt si exceptii.Cum zici tu ca o luna nu v-ati vazut,atunci baiatul din toata dragostea care o are o mare parte se scade,deci rezolvare la aceasta problema nu este complicata,fa-i o vizita,si intreaba-l direct de ce se comporta asa,dar s-o faci asta gingas si cu iubire, si el o sa te vada si comportamentul lui o sa se schimbe.Dar cind ele sta in spital? tu l-ai vizitat vreodata? poate si asta sa fie cauza, e suparat.acesta e raspunsul meu.
Ionut7782
Cu mare placere aveam sa-l vizitez, dar nu am fost la el. Pentru ca nu a dorit sa vin.
Ionut7782
cu mare placere aveam sa-l vizitez, dar nu am fost la el. Uite, ca nu si-a dorit sa vin!
V-oi incerca in tot felul... sper sa se primeasca ceva, sa ma lamuresc cu tot