anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt andrei si am 20 de ani! am cunoscut o fata acum o luna pe messenger si ne-am intalnit aproape in fiecare zi la un suc, la o plimbare, etc. fata mi-a zis ca este cu un baiat de o luna, dar o deranjeaza ca el sta in alt oras si nu se vad si ar vrea sa se desparta de el. tipa este super pentru mine, si as vrea sa am mai mult decat o relatie de prietenie. cum sa fac sa pot avea aceasta relatie cu ea? nu vreau sa o pierd, chiar pot spune ca m-am indragostit de ea! multumesc frumos!

7 răspunsuri:
| kunedo a răspuns:

Vorbestei sincer

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maciuceste-o zdravan si vine ia dupa tine happy

| andrei a răspuns:

Ai 20 de ani, omule! si imi ceri sfaturi?

o cucerestiwinking

| Carlaaa a răspuns:

Frumos sentiment. happy
Putini baieti mai simt asta.
Spune-i ca este tot ce ai vrut, ca este fata perfecta, si ca ai vrea sa ai o relatie cu ea.
Spune-i absolut tot ce simti, si las-o pe ea sa decida ce face.Nu o presa.
Si daca se comporta asa frumos cu tine, nu cred ca va renunta la tine pentru o relatie la distanta.
Din moment ce iesiti si v-ati cunoscut si va intelegeti bine, ma indoiesc ca nu va accepta.
Spune-i ca te-ai hotarat sa ii spui asa de repede ca sa nu o pierzi, iti era frica sa nu renunte ea la tine...

| Markus_4003 a răspuns:

Baiate fii sigur ea este a ta deoarece fetele daca nuau interesul apu nici nu sil arata. ea este a ta... nu te gindi prea mult...

| mystik a răspuns:

Salut,,,,
Probabil o sa-ti fie frica la inceput, o sa ai sentimenul ala.in care simti teama de respingere. DA-I CU INCREDERE INAINTE. Daca te refuza, nu-i nimic, ti-ai antrenat skill-ul, data viitoare o sa ai experienta necesara, de fiecare data inveti ceva. Ea este o fata sincera se observa prin faptul ca ti-a spus ca este combinata, fa tot posibilul sa o cuceresti. Fa-ti cit mai mult curaj si totul o sa fie bine., mult noroc

| FreeTime a răspuns:

Ei uite un baiat cu picioarele pe pamant care se poarta frumos.pai daca tot vrea sa se deasparta de tipu' ala spune-i tot ce simti si intreab-o daca simte la fel pentru tine
baftahappybig grin