anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, sunt baiat, am 14 ani si am o nedumerire. Penisul meu in erectie are 14 cm, iar in stare flasca are 8 cm. Am niste papule perlate(nu stiu daca am scris bine) pe coroana capului penisului. Le am cam de un an dar mi se pare ca sau micsorat. Ce ar trebui sa fac sa scap de ele? Cand voi avea iubita peste cativa ani sigur se va speria de ele si nu ar mai face s€x cu mine, va rog sa ma ajutati(fara raspunsuri ca ce ma preocupa pe mine chestiile astea la varsta mea)

Răspuns Câştigător
| Floridori a răspuns:

Singurul tratament pentru papulele perlate peniene este laserul, acestea fiind total inofensive, iar indepartarea lor fiind considerata mai mult o procedura cosmetica.
Majoritatea barbatilor au papule perlate si te pot asigura ca in cele mai multe cazuri nici macar nu sunt bagate in seama, nici de partenere, dar nici de posesorii de penis in unele cazuri.Chiar daca ar fi observate, nu sunt nimic iesit din comun.
Dar daca pe tine te deranjeaza estetic atat de mult, la 18 ani, poti recurge la tratamentul cu laser, daca vei avea si banii pentru aceasta interventie.

| Anonimboy111 a răspuns (pentru Floridori):

Multumesc mult pentru raspuns si ca nu ti ai batut joc de mine cum fac multi in ziua de azi. Nu cred ca voi face acel tratament niciodata pentru ca poate nu sa iasa bine si mai vine raman asa. Nu stiu sigur daca sunt papule dar asa par sa fie

| Floridori a răspuns (pentru Anonimboy111):

Cu mare drag!
Nu am de ce sa imi bat joc.In primul rand, mi se par intrebari, curiozitati si ingrijorari normale pentru varsta ta, varsta la care nu numai ca iti descoperi corpul din ce in ce mai bine, dar incepi sa treci si prin schimbari notabile, atat fizic, dar si emotional.Iar in al doilea rand, orice persoana, indiferent de varsta, poate sa aiba intrebari, curiozitati si nelamuriri.Nimeni nu le stie pe toate...
Cat despre tratamentul cu laser, nu reprezinta un pericol, dar pana o sa ai varsta necesara pentru a te putea supune unui astfel de tratament, sunt sigura ca o sa iti mai schimbi opinia.Si nu ma refer la faptul ca o sa vrei sa il faci, ci ma refer la faptul ca o sa iti dai seama ca aceste papule perlate nu sunt cu nimic iesite din comun si ca nu te vor impiedieca sa te relationezi cu fetele happy

| Lepadatumihai a răspuns (pentru Floridori):

Salut!
Daca cunosti vreo clinica, sau vreun doctor te-as ruga sa lasi aici un nume sau niste date de contact.
Apreciez!

| Anonimboy111 a răspuns (pentru Lepadatumihai):

De ce sa lase datele ei/lui de contact? Le poate lua oricine. Doamne fereste. I a lasa ti tu datele tale aici. Ti ar convenii?

Scuze nu am citit bine la ce te refereai

Scuze am crezut ca ii ceri ei datele de contact nu la doctori daca stie. Si tu ai papule perlate? Cati ani ai?

| Floridori a răspuns (pentru Lepadatumihai):

Buna!
In general, cam toate clinicile care au servicii de dermato-venerice si tratament cu laser, ar putea face aceasta interventie, deci poti intreba, insa depinde de fiecare medic in parte. Unii fac, altii nu...
Daca doresti, scrie-mi in privat macar judetul de unde esti si daca am cunostinte despre vreun medic care face aceasta interventie fara probleme, cu mare placere iti voi spune.

| Anonimboy111 a răspuns (pentru Floridori):

Ma poti ajuta si pe mine?

| Floridori a răspuns (pentru Anonimboy111):

Cu ce anume mai exact?
Daca doresti, imi poti scrie in privat, sau aici.Cum preferi tu.

12 răspunsuri:
| Anonimboy111 a răspuns:

? Tu chiar atat de prost ma crezi? Le am spus parintilor si Am fost la doctor si am rezolvat problema. De ce m as intalni cu un strain pe care nu il stiu? + ca nu esti doctor si nu am ce ai zis tu doctorul mi-a spus ce mi-a spus si "sloareasoarelui26" asa ca nu mai comenta la intrebarile mele daca nu stii ce vorbesti

| Anonimboy111 a răspuns (pentru Anonimboy111):

Acum nu ai mai zis nimic si ma ignori, mai voiai si coroana bine ca i-am dat coroana lui "floareasoarelui26" si nu tie

| anonim_4396 explică (pentru Anonimboy111):

LOL. Ai interacționat cu un pedofil.