Incepe prin a-i face invitatii in diverse locuri, la un film, la o prajitura, ca sa treci cumva de faza intalnirilor intamplatoare
Simplu.O întrebi "Hey,ce mai faci? De când nu am mai vorbit... " și etc. Apoi începeți să vorbiți chestii care obisnuiți să le vorbiți,apoi o inviți undeva,în parc,la un suc,nu contează.Să fie undeva frumos.Te uiți la ea, îi zâmbești, etc. Apoi când vorbiți iar pe facebook/mess sau altceva, îi zici. "X, eu te plac..nu mai vreau să fim doar prieteni, mi se pare că ești o fată foarte drăguță, amuzantă." și înșiri acolo tot tacâmul. Sper să-ți fie de folos.Multă baftă!
Nu fi timid, n-ai de ce ( in plus fetelor nu le place timiditatea, le plac baieti cu curaj) du-te si intreab-o daca vrea sa iasa pe-afara, si asa cum va plimbati voi doi te apropi usir de ea si cu curaj si incredere o saruti. Nu-ti taie nimeni capul, cel mai rau lucru care poate sa se intample este sa intoarca capul si sa zica ca nu vrea sa fie cu tine. Sigur o sa mearga, o sa-i placa ca ai avut curajul ca ai facut asta.