| Anonimzxc a întrebat:

Sunt baiat, am 16 ani. Sunt cu prietena mea de o luna si ceva, dar pare ca ea s-a plictisit deja de mine. Ne-am cunoscut prin niste prieteni comuni si ne intelegeam foarte bine, acum ne vedem rar si abia vorbim. Dar tin la ea foarte mult.
Intre timp am mai cunoscut o fata. Inteligenta, amuzanta, avem multe lucruri in comun si pot sa vorbesc cu ea despre cele mai ciudate chestii care tot sa aiba un sens. Cred ca incep sa o plac
Cea mai mare problema ar fi ca sunt cele mai bune prietene. Sunt foarte confuz, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Mihailescuioana29 a răspuns:

Sfatul meu este ca mai intai sa vorbesti cu prietena ta, sa vezi care sunt motivele care au determinat-o sa se raceasca fata de tine. In functie de raspunsurile ei, si de comportamentul pe care il are in continuare, vei lua o decizie. Daca crezi ca nu are rost, poti sa te apropii mai mult de cealalta fata. Acesta este sfatul meu, daca nu il consideri relevant, nu il lua in considerare.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Orienteaza-te spre fata care crezi tu ca te si place.

| MskDesign a răspuns:

La varsta ta e normal sa fii confuz.Probabil nu vei ramane cu nici una dintre ele, aproape 100%. Cand va fi timpul potrivit iti vei da seama singur fara sa pui intrebari pe aici. Oricum, sfatul meu e sa-ti urmezi instinctul, cu siguranta una dintre ele are intaietate.

| MskDesign a răspuns:

Urmeaza-ti instinctul. Oricum sunt iubiri fragede, sau cum vrei tu sa le spui.