| ametzealada a întrebat:

Sunt baiat, am 17 ani si nu am fost niciodata in o relatie. Temerea mea este ca atunci cand voi gasi acea persoana speciala nu voi stii cum sa abordez situatia si cum sa ma comport cu ea.La 17 ani deja majoritatea fetelor au fost deja in cel putin o relatie si stiu cu ce se mananca,iar eu nu stiu nici cum sa tin calumea o fata de mana. Intrebarea mea este daca temerea mea este justificata? Ar trebui sa fac ceva, sau ma ingrijorez prea mult?

Răspuns Câştigător
| madalinanicolae97 a răspuns:

"majoritatea fetelor" ai zis bine aici happy nu toate happy nu nu ai de ce sa te ingrijorezi :* si cand o sa gasesti fata potrivita o sa invatati imreuna pentru ca nu cred ca ai stat pana acum degeaba daca vroiai c**** si uscaturile toturor nu mai erai singurwinking si nu nu trebuie sa iti fie rusine sa recunosti ca e prima pentru ca daca chiar te iubeste o sa aiba rabdare si o sa va intelegeti ( daca isi bate joc logic ca te iubeste de mai bine ii dai vant si pleci ) :p
la mine e invers cand i-am zis nu m-a crezut si-a dat seama ca aveam dreptate cand l-am pus la respect laughing am stat toata ziua ne-am plimbat etc si l-am pupat de abia seara inainte sa ne despartim.
o sa te ia valul si nu o sa mai ai timp sa gandesti asa ca degeaba te stresezi :p

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Temerea ta este partial justificata, dar nu poti invata, de exemplu, sa inoti fara sa intri in apa!

| Emilian65 a răspuns:

Ia-ti inima in dinti si fa-ti o prietena pe care sa o iubesti cu adevarat.

| Doub a răspuns:

Nu, stai linistit.
O sa invatati impreuna "cu ce se mananca" o relatie.

| SkyPilot a răspuns:

Nu te ingrijora, la vremea respectiva te pot8i lasa dus de val, ai sa vezi ca vei sti ce sa faci. Trebuie sa ai grija sa ii faci complimente dar fara sa fii exagerat si sa ii arati ca o iubesti si ca o respecti.

| Șurubelniță a răspuns:

Ar trebui sa incerci sa ai mai multa incredere in tine. Frica nu te ajuta la nimic, doar te impiedica pentru a-ti atinge scopul. Fetele nu sunt atrase de lasi, sunt atrase de baieti siguri pe ei.
Lucreaza la acest aspect si atunci nu vei avea probleme!

| ftchandrei a răspuns:

Salut! La 17 ani e ceva dar oricum zic sa stai linistit totul vine de la sine si eu ma gandeam inainte de primul sarut oare cum sa fac etc. dar totul a venit de la sine crede-ma nu ai de ce sa iti faci griji... Bafta!