In niciun caz! Fiecare isi incepe viata sexuala cand este pregatit. Nu trebuie sa te iei dupa X si Y care au facut-o deja.
Ai timp destul pentru asta.
Eu am 23 de ani si mi-am propus sa imi incep viata sexuala cu actualul prieten.
Nu e ceva de ''ras''.
Poti se te linistesti deoarece "nu tot ce zboara se si mananca" si astfel rezulta ca se poate concluziona/spune la fel de bine ca nici toate "povestile de vitejie" ale prietenilor nu sunt mereu adevarate mai ales in privinta vietii sexuale. Ai ramane mai mult decat surprins daca ai cunoaste pe deplin adevarul "necosmetizat"deoarece nu esti nici singurul si nici ultimul in situatia descrisa de tine. Multa sanatate.
Nu este deloc aiurea ca tu esti virgin la 19 ani. Fiecare isi incepe viata sexuala atunci cand crede ca a gasit omul potrivit pentru in asa ceva.
Din punctul meu de vedere, nu. Altii ar spune ca da, ca acum mai nou e la moda sa nu mai fi virgin de la 13 ani si sa te si mandresti cu asta. Ai tot timpul din lume sa te pregatesti emotional si fizic pentru pasul asta. Si cel mai important sa-ti gasesti persoana potrivita cu care sa o faci. Sper ca te-am ajutat :*
Nu...nu e ceva anormal...Viața sexuală nu începe la 19 ani neapărat .....eu mi-am inceput-o la 23 de ani