Raspunsul corect la intrebarea ta, doar un medic ti-l poate da. Insa depinde daca il vei gasi/nimeri pe cel potrivit.
Buna dimineata! Chiar daca acum este seara, este bine totusi sa te si trezesti.
Este o problema de potenta intalnita frecvent la baietii care fac abuz de masturbare (a doua ca frecventa dupa ejacularea precoce). Este determinata de faptul ca te-ai obisnuit cu ritmul de masturbare si nu poti ejacula decat daca atingi acel ritm.
Este destul de dificil de depasit, ai nevoie de o relatie foarte serioasa, cu o femeie intelegatoare si inteleapta. In primul rand fa-ti o relatie stabila in care sa existe multa intimitate, incredere si iubire. Astea se construiesc in timp, deci ai grija sa le construiti inainte de a ajunge sa faceti dragoste (la varsta voastra o sa va ia in jur de 12-18 luni pana sa puteti ajunge la sex). Explica-i partenerei tale problema ta. Inainte de a incepe sa ai relatii sexuale cu ea, ia o pauza mica de masturbare (nu te masturba macar vreo 5-6 luni, chiar 10 luni daca poti). Apoi, impreuna, incercati cu rabdare sa desvoperiti ritmul care te aduce la orgams. O sa fie greu si frustrant la inceput, dar cu iubire, respect si intelepciune, incercand mereu, veti reusi in maxim un an sa aveti contacte sexuale satisfacatoare pentru amandoi. Ideea este sa aveti rabdare, sa nu intrati in panica, sa treceti cu usurinat peste primele esecuri, stiind ca va sacrificati la inceput pentru a avea apoi o viata intreaga relatii sexuale de calitate
Cred ca o faci prea mecanic, si nu ai/simti atractie suficienta fata de ele.
3 ore, 5 ore, 4 ore. Ori ai priapism, ori bagi vrajeala aici. Orice femeie normala se suprasatura si irita dupa atatea ore de sex, si nici tu nu mai ai cum sa fi ok.
Ejacularea necesita un maxim de tensiune erotica, pe care tu nu il atingi, indiferent din ce motive, combinate!
Ia o pauza de minim 3 saptamani sau o luna, total, si incearca apoi cu o tipa care te atrage foarte tare!
Esti barbatul fatal man toate se plang ca ne terminam prea repede, ai penetrat tu acolo vaginul 5 ore wow inima mai bate? e ceva sa penetrezi un vagin 5 ore nici aia in filme nu pot, ai facut sport=cardio, o faceai in reprize? problema e ca te-ai obisnuit sa te masturbezi si eu am patit pur simplu nu venea mai conteaza si ce simti pentru aia si daca te atrage fizic ca daca e urata degeaba mai bine te masturbezi, un sfat masturbeazate mai rar
Este adevărat, ma masturbam și de 5 ori pe săptămână, și da aveam probleme după contactele sexuale ( febra musculară)...
Eu trăiesc de 1 an în Germania și ultimele contacte sexuale le-am avut contra-cost, mi-am ales care mi-a plăcut și tot asa am rămas.
Nu vorbesc germana bine, știu doar câteva cuvinte... în schimb vorbesc engleza și astăzi mi-am făcut curaj și am sunat sa imi fac programare la un medic urolog, drept urmare în 4 august o sa fiu examinat.
Credeți-mă pe cuvânt, nu e o vrăjeală... e foarte reală problema și nu i-o doresc nimănui.
Va mulțumesc, promit ca dupa 4 august am sa revin cu diagnosticul, fotografie pentru cei care nu cred ca e real și mai ales ca poate mai are și altul problema asta și ii e rușine sa întrebe.
Bafta!