| bymhyt a întrebat:

Salut sunt băiat am 27 de ani, vorbesc cu o fată de 1 an de zile ea e mai mica ca mine cu 7 ani și sunt primul ei iubit, eu țin la ea și îmi place de ea (e prima mea iubită) în tot acest timp nu am făcut decât să ne plimbăm prin parc când ne vedem doar atât, eu sunt deschis și cald față de ea dar ea nu este prea deschisă cu mine dar zice că mă iubește dar uneori e foarte rece cu mine, în tot acest timp totul merge efectiv pe loc nu avansam deloc cu relația ( nu vrea sa ieșim în oraș undeva sau să mergem și noi undeva intr-un wicheend, nu vrea să-mi cunoască părinți, că zice că nu o lasă ai ei...) de multe ori stau și mă gândesc dacă are rost să continuăm sau nu și efectiv nu știu ce să fac, tot ne zicem că or să fie bine și or să meargă totul dar nu prea e așa! Uneori când sunt cu ea simt că parcă nu e ce trebuie pentru mine dar Uneori când sunt cu ea totul e ok și sunt fericit că sunt cu ea! Nu știu ce să fac să continui sa nu continui nu știu efectiv dacă ea este potrivită pentru mine un sfat ceva orice e binevenit!

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Nu incerca sa grabesti relatia la un alt nivel pentru ca asta sperie pe oricine care nu e pregatit pentru asta, iar tu exact asta faci, de aceea relatia voastra stationeaza. Zi merci ca mai sunteti impreuna... Nu te grabi ca viata e lunga, bucurati-va unul de altul cand sunteti impreuna si gata fara planuri de viitor pentru ca se pare ca pe ea o sperie planurile tale, ca inca nu e pregatita la ceva serios iar tu intr-un fel o fortezi daca grabesti lucrurile, deci las-o pe ea sa decida cand sa se schimbe relatia voastra la un alt nivel oricat de mult ar dura ea daca o iubesti, ca daca o mai fortezi mult o sa va despartiti!

4 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fata e la varsta când se distrează maxim în studenție străbătând cearșafurile căminelor universitare. este clar ca o relație în momentul de fata o încurcă și o pictiseste. urgent despărțire

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Asa se scrie weekend nu cum ai scris tu

| Violleta2022 a răspuns:

La 20 de ani nu mai functioneaza minciuna cu "nu ma lasa parintii" sa-ti viztez parintii tai si sa iesim impreuna.
este clar ca nu te place atat de mult incat sa vrea o relatie cu tine, daca se leaga de toate prostiile si copilariile ca relatia sa nu avanseze.
Probabil ca iese cu tine din plictiseala, pana isi gaseste pe altul mai bun ca tine, sau dumnezeu stie, poate mai bogat sau mai diferit.
In orice caz, la 20 de ani sa folosesti minciuni de copilasi mici, mi se pare ca ori nu o duce capul, ori nu-i pasa deloc de relatia voastra.

| Emilian65 a răspuns:

Continua dacă o iubești cu adevărat!