Daca continui asa sigur o s-o pierzi,iti dau un sfat si sper sa l iei in considereare incearca sa ai incredere in ea acordai libertate cu cat o stresezi cu atat e mai rau. daca o fata e cuminte si nu te inseala iar tu o ataci tot timpul. unde esti, ce faci, cu cine esti, in ce esti imbracata, e nasol ca in capul ei zice ceva simplu, daca tot ma banuieste ca l insel macar s-o fac sa aiba motie intemeiate sa faca scene de astea
Pai la cate intrebari idioate ii pui, normal ca se enerveaza fata.Te-a vazut asa gelos si posesiv si o scoti din sarite. Daca tu ai lasa de la tine si i-ai arata ca ai incredere in ea si ii vorbesti frumos, nici ea n-o sa se mai enerveze.Tu o faci sa fie asa.Deci mai intai lasa tu de la tine, nu mai fii asa stresant si apoi o sa fie si ea cum iti place tie.
Sall frate, daca as fi in locul tau m-as despartii de ea.Asa mi s-a intamplat si mie si am trecut usor peste asta.Sau daca nu incearca sa o faci si tu geloasa cum a zis si vassi. Oricum o relatie nu prea merge cu un baiat bun si o fata fitoasa. Bafta
Pai,tu trebuie sa nu mai fi asa gelos, nu ii mai spune cum sa se imbrace las-o pe ea sa isi alega tinutele in ziua d eazi noi fetele suntem cochete si vrem ca toti baieti s ase uite dupa noi trebuie sa fim sexy deci las-o sa se imbrace cum vrea ea, si tu trebuie sa fi mandru ca ai o iubita care este placuta si de ceilalti :X si da poate ca ea te iubeste dar noua fetelor nu prea ne place sa aratam asta, fi mai intelegator, nu ii mai pune intrebari banale, sper ca ti'am fost de ajutor funda:X:?
Du-te si tu la scoala imbracat intr-un tricou mulat si pantaloni scurti sa vada si ea cum e
beausingurlamasamea întreabă: