Intro alta intrebare ai zis ca de o lună si era pusa intrebarea pe 13 iulie si acum zici ca de 2 luni, care este totusi adevarul, odata si odata o sa te masturbezi e clar ca zici ca te atrag gagicile in colanti vezi sa nu sari pe ele ca te baga la puscarie mai bine o lab@ decat un dosar penal.
Ok domnule credeți ce vreți.
Eu am scris așa fiindcă nu mai știu exact când am făcut o ultimă dată dar știu că am undeva la 1/2luni.
Sa te masturbezi.
Acum serios, nu inteleg de ce nu ai face-o la varsta ta cand organismul colcaie de hormoni si e clar ca iti cere acest lucru care e perfect normal.
Știu dar prefer să caut o păsărică m ai bine))
Asa si... ce treaba are una cu alta.
Cand o sa ai o viata sexuala activa te poti lasa de masturbat...
Ok
Nici 24 de ore in urma spuneai ca-i ai aproape 1 luna de cand nu te-ai mai masturbat, iar acum 4 ore spuneai deja ca au trecut vreo 2 luni.
Probabil ca-n realitate au fost doar 1-2 zile, dar tu stai prost ori cu matematica, ori cu minciunile :))
"acum 23 ore | Alex17382 a întrebat:
Salutare! Sunt băiat și am vârsta de 18 ani. Nu mai m-am masturbat de 1lună și nu simt nevoia dar uneori mă apucă..."
https://www.tpu.ro/......ca-e-ceva/
Nu stiu dragă ce crezi tu dar am undeva la 1/2luni, Nu mai știu exact sigur și de asta am scris așa. Și dacă nu crezi asta te rog sa nu mai scrii aiurea, Nu sunt asa *** cum crezi tu.
Si ai ajuns la 18 ani, incapabil sa decizi ceva cu propriul corp, venind sa ceri ajutorul pe un forum online?
Am cerut un sfat dar văd că unii aveți chef de glume proaste.
De ce te chinui singur? N-ai nimic de castigat prin a te abtine de la masturbare. Nu exista niciun avantaj: nici medical, nici psihologic, nici la facut muschi, nici la sport. Ba dimpotriva: faptul ca te abtii de la masturbare este simptom de probleme mentale.
Bravo pentru initiativa! Cineva spunea "Rabdare. Rabdare. Si iar rabdare."
Sper sa reusesti
Daca simti nevoia, de ce nu vrei sa o faci? Este natural si benefic sa faci asta
Pai daca ai vârsta de 18 ani de ce nu încerci să te bagi in seamă cu tipe de vârsta ta? Daca o sa ai pe cineva iubit langa tine, îți zic eu, nu o sa mai ai chef de laba.Ar mai exista o modalitate sa te poți lăsa de masturbat...Sa fumezi.Te face să uiți de masturbat și o să te calmeze țigările, nu o sa mai fie nevoie sa te masturbezi sa te poți calma