anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Sunt băiat, Am vârsta de 18 anui și nu m-am masturbat de vreo 2luni, Am decis sa renunț la asta doar că deja incepe sa simt nevoia foarte rău dar nu vreau sa o fac.
Mă puteți ajuta ce sa fac?

Mulțumesc!

17 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Intro alta intrebare ai zis ca de o lună si era pusa intrebarea pe 13 iulie si acum zici ca de 2 luni, care este totusi adevarul, odata si odata o sa te masturbezi e clar ca zici ca te atrag gagicile in colanti vezi sa nu sari pe ele ca te baga la puscarie mai bine o lab@ decat un dosar penal.

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ok domnule credeți ce vreți.
Eu am scris așa fiindcă nu mai știu exact când am făcut o ultimă dată dar știu că am undeva la 1/2luni.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa te masturbezi.
Acum serios, nu inteleg de ce nu ai face-o la varsta ta cand organismul colcaie de hormoni si e clar ca iti cere acest lucru care e perfect normal.

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Știu dar prefer să caut o păsărică m ai binelaughing))

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa si... ce treaba are una cu alta.
Cand o sa ai o viata sexuala activa te poti lasa de masturbat...

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Ok

| Violleta2022 a răspuns:

Nici 24 de ore in urma spuneai ca-i ai aproape 1 luna de cand nu te-ai mai masturbat, iar acum 4 ore spuneai deja ca au trecut vreo 2 luni.
Probabil ca-n realitate au fost doar 1-2 zile, dar tu stai prost ori cu matematica, ori cu minciunile :))

"acum 23 ore | Alex17382 a întrebat:
Salutare! Sunt băiat și am vârsta de 18 ani. Nu mai m-am masturbat de 1lună și nu simt nevoia dar uneori mă apucă..."
https://www.tpu.ro/......ca-e-ceva/

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Nu stiu dragă ce crezi tu dar am undeva la 1/2luni, Nu mai știu exact sigur și de asta am scris așa. Și dacă nu crezi asta te rog sa nu mai scrii aiurea, Nu sunt asa *** cum crezi tu.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si ai ajuns la 18 ani, incapabil sa decizi ceva cu propriul corp, venind sa ceri ajutorul pe un forum online?

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Am cerut un sfat dar văd că unii aveți chef de glume proaste.

| mihai69 a răspuns:

Fă o labă. O să-ți treacă cheful de masturbare.

| doctorandus a răspuns:

De ce te chinui singur? N-ai nimic de castigat prin a te abtine de la masturbare. Nu exista niciun avantaj: nici medical, nici psihologic, nici la facut muschi, nici la sport. Ba dimpotriva: faptul ca te abtii de la masturbare este simptom de probleme mentale.

| AliGab a răspuns:

Bravo pentru initiativa! Cineva spunea "Rabdare. Rabdare. Si iar rabdare."
Sper sa reusesti

| Robert2526 a răspuns:

Daca simti nevoia, de ce nu vrei sa o faci? Este natural si benefic sa faci asta

| ZokoZEW a răspuns:

Pai daca ai vârsta de 18 ani de ce nu încerci să te bagi in seamă cu tipe de vârsta ta? Daca o sa ai pe cineva iubit langa tine, îți zic eu, nu o sa mai ai chef de laba.Ar mai exista o modalitate sa te poți lăsa de masturbat...Sa fumezi.Te face să uiți de masturbat și o să te calmeze țigările, nu o sa mai fie nevoie sa te masturbezi sa te poți calma

Răspuns utilizator avertizat
| passatlover03 a răspuns:

Fa o laba si iti trece