| GicaGheorghe a întrebat:

sunt baiat clasa a -9a si am o dilema.Acum 3 zile m-am despartit de prietena mea din mai multe motive dar unul ar fi principal..La scoala in clasa a-8-a e o fata.(frumoasa, desteapta ma rog) si ma simteam atras de ea. in timp ce aveam relatia cu fosta de 3-4 luni cam asa... Si intr-o zi fata aceasta plangea in clasa colegi ei erau la sport pnm nu stiu unde. si era singura in clasa m-am dus pana la ea am vb am incercat so consolez si ea m-a luat in brate! atunci am simtit fluturasi in stomac..si imi venea so sarut pur si simplu mam indragostit..Credeti ca am procedat bine despartinduma de prietena mea?(chestia cu imbratisatu s-a intamplat acum vreo 6 zile)Scuzati greselile ma grabesc tare sa plec undeva

Răspuns Câştigător
| Cosmin1I a răspuns:

Ai facut chiar bine ca te-ai despartit de prietena ta. Daca mai stateai cu ea si incercai altceva cu acea fata iti raneai prietena si nu era de binetongue

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Era mai bine daca plecai undeva mai repede.

| Madut a răspuns:

E bine ca v-ati despartit pentru ca tu daca incepi sa te indragostesti de fata aceea tu ai fii inceput sa te porti rece cu ea si ar fi suferit mult ea.