Parerea mea e sa-ti calci pe timiditate si sa vorbesti cu ea, deja au trecut 4 luni de cand n-ati mai vorbit, nu lasa sa treaca si mai mult ca va fi mai greu. Poate ei i-a trecut si asteapta sa faci tu primul pas ca sa puteti vorbi, incepe cu o discutie usoara si iti dai seama daca mai e suparata sau nu, nu ai de unde sa stii ce a simtit ea in astea 4 luni.Afla!
Eu zic ca data viitoare cand va intalniti sa mergi la ea. iti ceri scuze pentru lucrurile urate pe care i le-ai spus atunci pe mess, ii spui de asemenea ca te-ai descarcat si crezi ca si ea la fel si ii spui ca iti doresti sa o recapati si ca in ciuda faptelor intamplate, tu mai tii inca la ea.
Cand te mai intalnesti cu ea mergi si cereti scuze nu te mai lua dupa prieteni ca poate unu iti zice ba asta sia inselat toti iubiti da dar p tine chiar te iubeste si nu te-ar insela e bine sa asculti sfatu prietenilor dar judeca si u inainte de a face ceva ce ai sa regreti. lasi intimitatea, orgoliu, rusinea si te duci la ea si incerci sa vb cu ea. i explici cum te simti si cat de mult regreti poate o sa te inteleaga si veti fi iar impreuna
Nu cred ca o mai poti face sa se intoarca la tine, mai ales ca ai zis ca v-ati certat si v-ati vorbit urat.
Dar totusi ar fi bine sa incerci, lasa timiditatea si intreab-o daca vrea sa va impacati.
Mult succes!
II SPUI CA O IUBESTI. orice fata se site bine cand ii spune cineva ca o iubeste, mai ales dupa o perioada de 4 luni
Vb cu ea pe mess daca nu poti fata in fata si explica-i situatia.da cum ai putut sa vb astea 3 sap cat ai stat cu ea asa poti sa vb si acum.
Cu rusinea nu rezolvii nimic . NU fii prost nu o lasa sa plece ...DAca o iubesti du-te si caut'o sa nu iti para rau mai tarziuInca e a ta . LAsa prietenii sa zica ce vor ei .Tu stai cu ea nu ei Ea cu tine iese nu cu ei :* DEcii du-te si vb cu ea . BAftaa Fundita?
Cauto si cereti iertare daca te a iubit cu adevarat se va intoarce la tine si o sa te ierte o sa vezi
Asa se intamplă cand esti prost si te iei dupa prieteni. Scuza`ma ca`ti spun asa, dar tu te`ai gandit sa o intrebi si pe ea daca cele spuse de "prietenul" tau sunt adevarate? NU! Atunci stai si sufera.
Hai ma voi chiar credeti ca nu nu am verificat? dupa ce mi-a zis amicul meu chiar mi-am dat si seama cat de orb am fost.
Pai ce e de facut daca ai stiut ca nu e adevarat? Niste scuze nu cred ca ar rezolva nimic, dar poate face situatia sa se imbunatateasca.
Nu stiu cum poti sa spui ca o iubesti avand in vedere ca ai crezut toate tampeniile care le-a spus "prietenul"tau in loc sa ai incredere in ea! sincer, eu ma intreb cum mai ai tupeul de a incerca sa te impaci cu ea avand in vedere ca ai distrus ce e mai important intr-o relatie" INCREDEREA"
Te sfatuiesc sa discuti sincer cu ea, sa ii spui ce simti si ca o iubesti, sa ii spui ca ai vrea sa va impacatidaca va accepta inseamna ca te iubeste iar daca nu...sa stii ca sunt destule fete pe lumea asta :*.ai grija:*.
Dany_Daniel_1998 întreabă: