| Swartzanegger a întrebat:

Sunt baiat si am fundul destul de mare. Adica, eu mai mereu am probleme cu pantalonii pentru ca vin mulati pe fund. Poate sa imi dea cineva niste exercitii pentru a slăbi in zona respectiva?
Va rog fara mișto-uri, stiu ca unora o sa li se para ciudat.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca asta este conformatia corpului tau, nu poti face mai nimic.

| RoCkKiD a răspuns:

Am impresia ca zic asta cel putin o data pe saptamana. Treaba cu slabitul localizat e schema de marketing pentru tipele care cred ca slabesc la abomen si raman cu tate si cur ca si Karashienele lor.

Cand slabesti, slabesti de peste tot, imagineaza-ti ca esti ca o ceapa si scapi de straturi. Ca sa scapi de fund trebuie sa slabesti in general...aia se face prin metoda clasica a regimului alimentar si miscare.

| Sofer a răspuns:

Iti iei pantalonii mai largi si ai rezolvat problema.

| SG1995 a răspuns:

I-ați mărimi mai largi. PS. Nu e o problemă că ai fundul mare, poate nu știai, dar și femeile se uită la fundul masculilor.

| mudokins78 a răspuns:

Asta e gandire de homo!

| DarthNiger a răspuns:

Ia-ti pantaloni mai largi daca lucrul asta te deranjeaza asa tare, desi eu cred ca iti faci griji degeaba, nu e nimic rusinos sa ai fundul mai mare ca barbat, nu o sa te faca mai neatractiv in fata femeilor daca de asta iti e frica, stai linistit.

| BravoJohn69 a răspuns:

Genoflexiuni, deathlifts și alergări altceva nu prea ai

| cris54321 a răspuns:

Eu as vrea sa am fundu mai mare hahaa.

| MichaelParker03 a răspuns:

Salut!
A trecut un an de cand ai pus aceasta intrebare si as vrea sa te intreb daca te-ai rezolvat problema?
Si eu am aceeasi problema si caut la fel ca si tine sfaturi si idei pentru a o rezolva.