| Numenoname a întrebat:

Salut, sunt cam speriat de o chestie, am cunoscut o fată pe Instagram acum doi ani și am decis să fim prieteni cu beneficii cum ar fi, mi-a făcut oral neprotejat de atunci de vreo câteva ori, nu am avut nimic, dar acum două luni avea o pată roșie pe cap, există riscul să fi avut HIV? Și să iau și eu prin contact oral neprotejat? Menționez ca mi-am făcut analizele de sange acum o lună pentru ca îmi trebuia la locul de munca și arata jos la rezultate și hiv negativ, vă rog să-mi răspundeți.

7 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Analizele de HIV se fac dupa 6 luni de la ultimul act sexual. Abia atunci se observa.

| Miruna333 a răspuns:

HIV-ul nu se manifesta prin semne vizibile sau pete la nivelul pielii. Ar putea fi din alte cauze, infectii alergii, iritatii, etc, dar nu HIV. Acum nu poti suspecta pe oricine cu pete ca are HIV.
De la 18 la 45 zile dupa sex, poti face testul. Recomand 3 luni si dupa iar la 6 luni.
Dar la oral sansele sunt ffff mici

| annonimaaaa555 a răspuns:

Daca la test ti-a ieșit negativ atunci e negativ. Nu mai faceti nimic fara prezervativ

| gigipalilula a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Tu ii faci cuiva sex oral cu prezervativ? adica ce rost mai are nu inteleg!

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru gigipalilula):

Nu o să zic ce fac și ce nu fac eu fiindcă nu e treaba nimănui.
Adică ce rost are? Bărbatul simte la fel, dacă te-ar deranja gustul, există prezervative cu gus direct pentru așa ceva. Dacă nu ești educată și nu ai învățat sau auzit sau citit că poți lua orice boală cu transmitere sexuală și oral și anal sau doar cu un simplu contact cu pielea, îmi pare rău. Unii chiar nu au nevoie de boli de genul dar dacă ție îți place așa mai risky, go for it

| gigipalilula a răspuns (pentru annonimaaaa555):

In primul rand sunt barbat nu femeie, in al doilea rand nu ma intereseaza strict viata ta personala era doar o intrebare la modul general si in al treilea rand iti reproduc o fraza zisa de o fata " sa faci sex de orice fel cu prezervativ este ca si cum ai linge borcanul de miere pe exterior nu pe interior unde este mierea"

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru gigipalilula):

Ok. E vorba de placere dar dacă femeia ia ceva boala? Nu cred ca după mai vrea fara. Acum e alegerea fiecăruia dar eu personal nu as risca