| Numar1200 a întrebat:

sunt clasa a 4-a si imi place o fata. dar are un prieten dar din privire stiu ca ma place ce ma fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mutate intra cincea.

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu tsi se pare ca esti cam micuts? Daca are prieten atunci lasa-i in pace. Poate de tine ii place, dar de unde sti ca nu tine la baiatu' ala?

| shtephie a răspuns:

Mey copilasi...mai asteptati si voi nitel... cautati-va alta preocupare decat iubirea laughing oriqm la varsta asta nu se poate pune problema de iubirelaughing

| eme a răspuns:

La varsta voastra nu cred ca puteti fi mai mult decat prieteni. Abia prin cls a 7-8 incepeti sa va indragostiti, acum sa zicem ca este doar o fata pe care o simpatizezi si pentru tine e speciala, fata de restul fetelor.Incearca sa te apropii de ea, vorbiti pe mess, sau chiar la telefon. Spune-i ca o placi...si sa speram ca si ea te place pe tine

| ScandaL a răspuns:

Poi mi se pare ca esti prea mic sa ai prietena laughing Spune`i ce simti

| ioana181 a răspuns:

Clasa a 4-a? Asta te intreb si eu: ce faci? Sa presupunem (prin absurd) ca o sa vorbiti si veti fi "impreuna". Asa? Ce o sa faceti? Va sarutati in clasa a 4-a? Mai bine mai citeste odata domnul Trandafir.

| AlexAlex16 a răspuns:

1. Poti sa te duci la ea si sa o intrebi:
Cu cine faceti mate sau cred ca ai decat o Profesoara asa ca mai bine ( cum o cheama pe profesoara voastra)hee hee. Faceti cunostinta si i ceri idul iar pe mess poti sa i zici ca iti place de ea.

2. Daca esti mai indraznet te duci la ea si ii spui daca vrei sa va plimbati prin parc sau ceva de genul.
Bafta

| Laura_1232 a răspuns:

Cum iti dai tu seama in clasa a4a fiind ca te place din priviri?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in clasa a 6-a este inticat sa am un iubit de la varsta asta?