Nu tsi se pare ca esti cam micuts? Daca are prieten atunci lasa-i in pace. Poate de tine ii place, dar de unde sti ca nu tine la baiatu' ala?
Mey copilasi...mai asteptati si voi nitel... cautati-va alta preocupare decat iubirea oriqm la varsta asta nu se poate pune problema de iubire
La varsta voastra nu cred ca puteti fi mai mult decat prieteni. Abia prin cls a 7-8 incepeti sa va indragostiti, acum sa zicem ca este doar o fata pe care o simpatizezi si pentru tine e speciala, fata de restul fetelor.Incearca sa te apropii de ea, vorbiti pe mess, sau chiar la telefon. Spune-i ca o placi...si sa speram ca si ea te place pe tine
Clasa a 4-a? Asta te intreb si eu: ce faci? Sa presupunem (prin absurd) ca o sa vorbiti si veti fi "impreuna". Asa? Ce o sa faceti? Va sarutati in clasa a 4-a? Mai bine mai citeste odata domnul Trandafir.
1. Poti sa te duci la ea si sa o intrebi:
Cu cine faceti mate sau cred ca ai decat o Profesoara asa ca mai bine ( cum o cheama pe profesoara voastra). Faceti cunostinta si i ceri idul iar pe mess poti sa i zici ca iti place de ea.
2. Daca esti mai indraznet te duci la ea si ii spui daca vrei sa va plimbati prin parc sau ceva de genul.
Bafta
AndrewTate7789 întreabă: