Nu tsi se pare ca esti cam micuts? Daca are prieten atunci lasa-i in pace. Poate de tine ii place, dar de unde sti ca nu tine la baiatu' ala?
Mey copilasi...mai asteptati si voi nitel... cautati-va alta preocupare decat iubirea oriqm la varsta asta nu se poate pune problema de iubire
La varsta voastra nu cred ca puteti fi mai mult decat prieteni. Abia prin cls a 7-8 incepeti sa va indragostiti, acum sa zicem ca este doar o fata pe care o simpatizezi si pentru tine e speciala, fata de restul fetelor.Incearca sa te apropii de ea, vorbiti pe mess, sau chiar la telefon. Spune-i ca o placi...si sa speram ca si ea te place pe tine
Clasa a 4-a? Asta te intreb si eu: ce faci? Sa presupunem (prin absurd) ca o sa vorbiti si veti fi "impreuna". Asa? Ce o sa faceti? Va sarutati in clasa a 4-a? Mai bine mai citeste odata domnul Trandafir.
1. Poti sa te duci la ea si sa o intrebi:
Cu cine faceti mate sau cred ca ai decat o Profesoara asa ca mai bine ( cum o cheama pe profesoara voastra). Faceti cunostinta si i ceri idul iar pe mess poti sa i zici ca iti place de ea.
2. Daca esti mai indraznet te duci la ea si ii spui daca vrei sa va plimbati prin parc sau ceva de genul.
Bafta