Si eu trec printr-o faza terminala.Si nu stiu cum sa mai fac Daca vrei sa imi aflii povestea da acc la pr. si ti-o spun.
Oricum spune-i ca o iubesti :X
Iti zic foarte sincer ca chiar nu ma intereseaza de povestea ta + ca nu o iubesc, o plac
Spune-i ceea ce simți, poate va fi reciproc, nu ai nimic de pierdut, ai fi mai dezamăgit dacă nu ai încerca.
PS:Iubirile astea sunt trecătoare, când te vei maturiza destul o să înțelegi cu adevărat ceea ce înseamnă dragostea.
(Mă scuzi, dar nu m-am putut abține
Succes.
Bisous!
Eu stiu ce zici, inca nu stiu ce inseamna dragostea dar tot vreau sa fie prietena mea, insa nu prea mi se pare o idee prea buna sa ii zic ca o plac (sunt cam timid).
Drăgutză, cu timiditatea nu câștigi nimic, ba din contră pierzi. De ce să nu vorbești cu ea!? Stai calm că nu o să te mănânce, comunicarea întotdeauna va fi o soluție potrivită, eu te sfătuiesc să vorbești deschis cu ea, poate și ea te place, dar dacă nu vorbiți, cum să se întâmple "minunea"!?
Curaj!
In cazul asta voi incerca si voi pune si un raspuns aici.
Așa foarte bine faci, sper că vei obține " răspunsul" dorit.
Bisous!
Am uitat sa mentionez: dupa ce i-am dat martisorul, fata din fata mea (prietena cu fata pe care o plac) m-a intrebat daca o plac si eu i-am zis ca da. Si ca sa va zic sincer, a strigat la toata clasa "Hey, a recunoscut!"
Cute, aștept răspunsul tău, după încercare!
sunt a 5-a nu a 12-a sa ii cer intalnire
Eu fu. fete de la 12 ani
I don't care. Esti un tigan.
Anonima17191 întreabă: