anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, sunt clasa a 5-a (trec a 6-a) si imi place de o fata.
Sunt nou in clasa asta. Imi place de ea si am auzit ca ea are deja un prieten waiting... Acum nu stiu ce sa fac. Cred ca si ea ma place, mai imi da o palma, intra in vorba cu minewinking. Acum de 1 Martie i-am dat un martisor mai frumos, chiar m-a intrebat daca nu am gresit martisoru`.
Oricum, vreau sa imi ziceti si mie ce sa fac; cum sa ma port cu ea, d`astea. (avand in vedere si faptul ca ea are deja prieten)

Sa nu vad comentarii gen 'Fa tu 12 clase si lasa dragostea'; 'Invata prima oara' ca am pus intrebarea asta aici ca sa ma ajutati, nu ca sa imi dati lectii mie. Deci decat sa scrieti aiurea, mai bine nu scrieti nimic, ca nu sunteti mai interesanti daca intrati in seama aiurea.
Mersi! :*

13 răspunsuri:
| ஜÐαɾκPαɳteɾஜ a răspuns:

Si eu trec printr-o faza terminala.Si nu stiu cum sa mai faccrying Daca vrei sa imi aflii povestea da acc la pr. si ti-o spun.

Oricum spune-i ca o iubesti :X

| Melenguesa a răspuns (pentru ஜÐαɾκPαɳteɾஜ):

Iti zic foarte sincer ca chiar nu ma intereseaza de povestea ta + ca nu o iubesc, o plac happy

| CarlyZ a răspuns:

Spune-i ceea ce simți, poate va fi reciproc, nu ai nimic de pierdut, ai fi mai dezamăgit dacă nu ai încerca.

PS:Iubirile astea sunt trecătoare, când te vei maturiza destul o să înțelegi cu adevărat ceea ce înseamnă dragostea.
(Mă scuzi, dar nu m-am putut abținelaughing

Succes.
Bisous!

| Melenguesa a răspuns (pentru CarlyZ):

Eu stiu ce zici, inca nu stiu ce inseamna dragostea dar tot vreau sa fie prietena mea, insa nu prea mi se pare o idee prea buna sa ii zic ca o plac (sunt cam timid).

| CarlyZ a răspuns (pentru Melenguesa):

Drăgutză, cu timiditatea nu câștigi nimic, ba din contră pierzi. De ce să nu vorbești cu ea!? Stai calm că nu o să te mănânce, comunicarea întotdeauna va fi o soluție potrivită, eu te sfătuiesc să vorbești deschis cu ea, poate și ea te place, dar dacă nu vorbiți, cum să se întâmple "minunea"!?
Curaj!

| Melenguesa a răspuns (pentru CarlyZ):

In cazul asta voi incerca si voi pune si un raspuns aici.winking

Așa foarte bine faci, sper că vei obține " răspunsul" dorit.

Bisous!

| Melenguesa a răspuns:

Am uitat sa mentionez: dupa ce i-am dat martisorul, fata din fata mea (prietena cu fata pe care o plac) m-a intrebat daca o plac si eu i-am zis ca da. Si ca sa va zic sincer, a strigat la toata clasa "Hey, a recunoscut!" laughing

Cute, aștept răspunsul tău, după încercare!

| Tw1sTer a răspuns:

Cerei o intalnire ai sa vezi o sa accepte

| Melenguesa a răspuns (pentru Tw1sTer):

oh go on sunt a 5-a nu a 12-a sa ii cer intalnire laughing

| Tw1sTer a răspuns (pentru Melenguesa):

Eu fu. fete de la 12 ani

| Melenguesa a răspuns (pentru Tw1sTer):

I don't care. Esti un tigan.