Pai trebuie sa fii barbat, o intrebi pur si simplu daca te place, marturiseste-i ca o placi mai intai, si apoi vezi daca vrea sau nu sa fie cu tine, accepta si esecurile. Asa e bine.
E normal sa te respinga o fata Daca se intampla treci peste. Dar metoda e foarte simpla: O duci intr-un loc unde sa fiti numa voi 2 sau sa nu fie nimeni cunoscut si ii spui ca o placi Si apoi fi sigur ca iti va zice ceva Iti poti da seama si din comportament Totul e sa iti faci destul curaj in primul rand sa o duci undeva cu tine ( asta e partea cea mai grea dupa parerea mea) Dar dupa aia totul vine de la sine caci e greu sa nu mai zici nimic dupa ce reusesti sa ajungi singur cu ea
Iti dau un sfat. nn te combina cu o tipa din cls de la tine... mai mare, mai mica, da. dar din cls de la tine nu. Si eu am facut aceiasi greseala. mam combinat k unu de la mine din cls si s terminat urat si acum nn ne vb. si ne e rusine oarecum. stiu o placi... dar nu stiu daca e cea mai buna alegere. si eu sunt a8a. si crede-ma. viata mea in timpul scoli va fi grea. pentru ca fostul e mereu k mine. peste tot. oricum. daca inima iti spunee. DUTE LA EA, SPUNE`I CA O IUBESTI. asta sa faci. pana la urma. daca suferi. te iveti minte si daca suferi iti trece. nn suferi toata viata. a da. si daca zice nu. sa nu`i arata-i k suferi. k te crede slab. bafta!
Bananacantareata87 întreabă: