Daca sunteti de atata timp impreuna ar trebui sa stii cum este el. tipa cu siguranta vrea sa va desparta ca alt motiv n-ar avea sa iti spuna asa ceva. apoi nici una dintre noi nu s-ar multumi cu statutul de amanta si daca s-ar fi culcat cu el nu cred ca s-ar si lauda cu asta decat daca-l vrea pentru ea. eu as fi curioasa sa vad cum iti demonstreaza el ca nu a fost cu tipa.
e josnic ce face ea, te minte sau te minte el, in mod normal ar trebui sa ai incredere in el dar cand apare o pipita si iti zice asa ceva nu esti numai confuza ci iti si pierzi oarecum increderea in el. daca tu stii sau simti ca el te-ar putea insela, atunci cred ca ar trebui sa il lasi sa-ti demonstreze ca nu este adevarat.
E foarte posibil ca fata aceea sa te faca doar geloasa sau sa vrea sa te desparta de el.Dar nu poti sa nu-ti inchipui ca prietenul tau nu e chiar asa cum ai crezut.In fine, asta poti afla doar si doar de la el, nu de la fata aia! Eu zic sa le pui fata-n fata si vezi reactia lor cand ii intrebi.Deci iti urez succes!
beausingurlamasamea întreabă: