anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut sunt Cosmin am 14 ani si am facut si eu o masturbare pentru ca toti din clasa mea o facusera.Se poate sa se afle cumva ca eu am facut asta? Pot lua vreo boala? Pana acum am facut-o doar de 2 ori puteti sa imi spuneti va rog?

12 răspunsuri:
| fsdfsd a răspuns:

Nu ai ce boala sa iei
Sa iei vreo boala trebuie sa ai contact sexual cu o persoana bolnava
Si cine poate sa afle asa ceva
Pana la urma toti o facem odata si odata

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E normal sa te masturbezi, e o etapa necesara in dezvoltarea personalitatii tale. Nu se poate afla ca ai facut-o, dar oricum toata lumea stie ca adolescentii se masturbeaza, fiindca toata lumea normala s-a masturbat in adolescenta. Boli poti face numai daca nu ai grija de igiena (mainile si organele sexuale se spala bine cu apa calda si sapun inainte si dupa masturbare).

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cum sa iei vreo boala daca tu te satisfaci cu tine insuti?hee hee Si daca tu nu spui ei n-au cum sa o spuna mai departe!

| calin_8208 a răspuns:

Auzi...era si vremea sa faci asa ceva...ma mir ca n-ai facut-o mai devreme. daca ti-a placut mai repet-o cam o data pe luna dar vezi sa nu devii dependenttongue. ca placerea produce dependenta. Nu poti lua vreo boala numa daca esti murdar pe maini, dar nu cred ca vrei sa tio murdaresti laughing. Salut

| tim a răspuns:

Pai se afla ca tu ai facut-o ca ai scris aici si multi citesc, in rest tot un fel de virgin esti, nu prea se poate afla decat la medic dar nu te duci acolo si esti acoperit.boli nu prea ai ce lua de la,, emanuela"(mana)

| cosmin_4019 a răspuns:

Buna. Asa ma cheama si pe mine.Ami poti spune cati cm ai la penis? pentru ca eu sunt ingrijorat. Am 5 cm in erectie crying

| cosmin_4019 a răspuns:

Buna si pe mine ma cheama tot cosmin...am tot 14 ani si vreau sa stiu daca e normal sa am penisul de 5 cm in erectie crying eu zic ca nu e normal. O sa creasca?

| funnkydj a răspuns:

Daca tu nu spui, nu au cum sa afle. Boala nu ai cum sa iei. Si nu uita cand te masturbezi sa tii cont de igiena, spalatul pe maini inainte, etc

| mvn a răspuns:

Da sigur. poti lua o singura boala ...mania!

| sInNeR a răspuns:

E normal sa te masturbezi de la varsta asta, nu e nicio rusine, o sa vezi mai tarziu cand vei glumi cu prietenii pe tema asta...stai lin ca atata timp cat esti curat pe mana/maini nu vei avea nimic asa ca, onanie placutawinking

| AlexandraR a răspuns:

rolling on the floordoamne, nu, doar daca ai gauri in palma si o mai scapi din cand in cand prin gaurile aleahappy stai calm, nu patesti nimic

| retouchan a răspuns:

Nu se poate sa se afle.numai daca nu ai lasat niste urme de "apa colorata"laughing
Si daca poti sa iei o boala... poti sa iei microbii de pe mainilaughing
N`ai ce boala sa iei ca doar tu ti`o faci cu manalaughing

Întrebări similare