Vorbeste cu ea.si afla cauza.si daca nu e una serioasa sau adevarata zic sa te desparti de ea.ca dragoste cu sila nu se poate
Intr-o relatie serioasa nu exista azi da, maine nu. Ori la bal ori la spital! Eu sunt de parere ca intre voi e doar placere, poate din partea ta mai mult; nu stie ce vrea de la tine, nu e sigura pe tine, poate ca nu tu esti cel ideal pentru ea sau poate ca vrea sa te tina pe jar, ca sa ii arati mereu cat multi o iubesti.
Incearca sa-i acorzi atentie mereu! Vorbeste cu ea si vezi ce nu merge, e nevoie de comunicare sincera daca vreti o relatie serioasa!
Poate ca ea isi doreste mai mult, poate ca vrea o schimbare. Ai grija sa nu fi intervenit monotonia in relatia voastra.
Cred ca ea are nevoie sa comunici cu ea mai des. Pentru ca in general, fetele vor sa fie apreciate si iubite si multa atentie din partea noastra(baieti)
Dar in cazul tau e putin diferit in ceea ce priveste relatarea mea.
ti-as propune sa o intrebi daca are simtemintele fata de tine si daca a fost ceva intre voi.
Asa nu poate dura o vesnicie si daca vezi ceva suspect, mai bine pui punct relatiei decat sa regreti mai tarziu!
Ai grija ceea ce faci!
Sper ca ti-am fost de folos in privinta asta!
Sincer mi-e greu sa ma desp de ea pentru ca o iubesc mult dar pe alta parte simt ca nu mai sunt cine am fost am facut in asa fel sa fie totul bine intre noi si acum parca nu mai insemn nimic pentru ea. O sa ma gandesc bine ce decizie o sa iau si o sa va anunt. Multumesc mult de sfaturi.