| marius1236 a întrebat:

Salut,sunt cu o fata de 7 luni si este foarte frigida cand vine vorba de sex, in sensul ca nu se excita, nu are chef...etc.Acum problema mea este urmatoarea ea spune ca ma iubeste chesti din astea gen vai la inceput nu te voiam si acum te iubesc bla bla.o stiu de f mult timp si stiu ce gen de baietii ii plac si eu chiar nu ma aseman cu ei ca sa zic asa laughing).eu vreau doar sa stiu daca ea este frigida doar ca nu este cu cine vrea?

15 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ea nu se excita sau tu nu stii s-o exciti?
Punctul erogen al tuturor(femei si barbati) este creierul,de acolo trebuie sa incepi!
Degeaba te plangi de frigiditatea ei,probabil nu stii cum s-o aduci la punctul sa-si arunce singura hainele de pe ea,fara suparare.
Posibil sa vrea sa fie cu altcineva, dar aici incepe rolul tau.Din moment ce e cu tine si-ti declara ca te iubeste, exista ceva care o atrage, asa ca in mod sigur are un punct slab, pe care trebuie sa apesi tu!
Gaseste-l.

| marius1236 explică (pentru greece12):

Eu am vorbit cu ea si a spus ca nu stie...Eu chiar nu stiu ce sa fac e prima oara in viata mea cand patesc asa ceva

| greece12 a răspuns (pentru marius1236):

Intotdeauna exista prima oara,stai din nou de vorba cu ea,gaseste alt mod de a te apropia, alte subiecte sau alte puncte de vedere, undeva vei gasi un punct comun, ceva care s-o intereseze si s-o atraga!
"... nu exista femeie frigida, exista numai barbati neindemanatici..."
Fii tandru, fii cald si interesat de orice care o priveste si nu cred ca-ti va rezista!

| mgtow a răspuns:

E proasta dai una in fund si ocupate de chestii mai importantewinking

| mgtow a răspuns:

Vrei sa te ating nitel la cur cu cureaua sa inveti bunele maniere?

| RAY a răspuns:

Salut,sincer cred ca face misto de tine sau habar nu are ce vrea

| neutrino a răspuns:

Fiecare persoana isi cauta perechea, iar tu nu poti fi perechea ei. Cautati-va fiecare alt partener, atata timp cat varsta va permite.

| ywar a răspuns:

Ai stabilit tu ca e frigida? Nu ai cum sa faci asta. De ce nu gandesti ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. In plus cea mai erogena zona a omului este creierul. Seduci creierul si o/il poti avea. Frigiditatea se instaleaza ca urmare a "ceva". Nu toti avem acelasi apetit sexual.

| Alcyon a răspuns:

N-ar fi mai simplu s-o intrebi pe ea?

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Cu ea ar trebui sa discuti, ea e singura care stie, care e problema, si care ar fi eventualele solutii, noi aici nu putem decat sa ne dam cu parerea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ae fata respectiva?

| Madayna a răspuns:

Trebuie sa fie mai relaxata, incearca cu mai mult preludiu si daca nici asa nu merge inseamna ca nu o atragi indeajuns.

| unknøwn a răspuns:

Frigidă? Nu există femei frigide. Există doar bărbaţi care nu ştiu să facă ca o femeie să nu mai fie frigidă.
Care-s ăia? Ăia care nu ştiu să-şi ducă partenerele în starea psihică optimă pentru sex.

| AlecsandraAle a răspuns:

Trebuie să simtă ea că vrea, că dacă ea nu vrea nu se lasă excitată. Probabil are o dilemă. Eu zic să vorbiți happy

| mady20300 a răspuns:

Probabil nu se considera pregatita sa faca asa ceva. daca apare frica nu mai iese nimic! sau poate nu are incredere in tin! din moment ce sunteti impreuna te afli printre felul de baieti care ii plac!happy