| dany_7639 a întrebat:

Salut sunt cu o fata de acum o luna si eu o iubesc si ea la fel pe mine dar nu prea iesim impreuna, am numarul ei de telefon dar nu prea stiu cum sa fac sa ii spun, adica nu vreau sa fiu direct(ex hai sa iesim in oras). Ajutor

Răspuns Câştigător
| Dav7id a răspuns:

Salut Dany! Nu trebuie sa te precipiti, te place si iti e de ajuns sa stii cu asta ca oricum ai spune va accepta.Sun-o si spune-i ca vrei sa o vezi e acelasi lucru cu ce ai zis tu,dar nu iesiti, va vedeti, se va simti altfel cand va auzi ca vrei sa o vezi.Nu sta pe ganduri ca nu e de stat pe timpul asta! Spune-i cum vrei tu ca asta asteapta si ea.Salut!

2 răspunsuri:
| AnimalX a răspuns:

Pai...Sun-o intr-o zi de exemplu intreab-o ce face, ce program are in ziua respectiva, daca nu e ocupata, etc. ( incetul cu incetul) si la sfarsit intreab-o daca vrea sa iasa cu tine la un suc, etc. Daca te iubeste va accepta pentru ca sunt sigur ca astepta de mult momentul acesta. Bafta!

| Adyman2010 a răspuns:

Incearca sa o inviti pe un ton romantic.Incearca sa fii numai tu cu ea intr-o camera separata.sau incearca sa nu te auda nimeni (in afara de ea)cand lansezi invitatia
Inca un sfat:Inainte de a lansa invitatia daruiestei un buchet de flori.