| Contulmeuestefacutdinplictiseala a întrebat:

Salut, sunt cu o fata de o saptamana (imi place de ea cam de o luna)...inainte mi-a placut de o fata vreo 6 luni, am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine si a zis ca nu poate din nu stiu ce motive, din acel moment parca nu imi mai placea de ea, dar acum chiar daca sunt sunt cu o fata, eu tot la cealalta ma gandesc (o visez aproape in fiecare seara)...chiar m-am intalnit cu ea la un concert, ne-am privit vreo 2-3 secunde in ochi si am simtit ca o iubesc pe ea. Sa ma despart de cea cu care sunt acum (imi va fi foarte greu) si sa incerc sa fiu cu cea pe care o iubesc cu adevarat? funda si vot

2 răspunsuri:
| Maya2014 a răspuns:

Hmmm,cam nasol.Dr daca cealalta te-a refuzat ce rost are sa o pierzi pe actuala? Vezi tu, niciodata nu e bine sa dai vrabia pentru cioara de pe gard, daca intelegi ce vreau sa spun.Eu te sfatuiesc sa nu te desparti de fata asta pentru ca mai incolo vei descoperi ca ar fi fost o greseala sa renunti la "miere pentru zahar".O vei uita pe cealalta, fii fara grija.E chestiune de timp.Esti doar de o saptamana cu aceasta fata, inca nu exista cine stie ce sentimente dar cu timpul vor aparea.Succes!

| derpiiiiiiiina a răspuns:

Decide cu cine vrei sa fii. Daca constientizezi ca ea nu poate fi cu tine atunci ramii cu cealalta. Daca totusi nu vrei sa fii cu una dar sa o iubesti pe alta atunci e mai bine sa fii singur o perioada(pentru a intelege ce doresti mai mult).Sau esti cu cea cu care esti de o saptamana. Sau te desparti pentru ca sa fii singur. Sau mai incerci o data cu cea pe care o iubesti. Multa bafta! fundita?:*