Mai ajteapta pana faci 18 ani sau fa-o cand nu e nimeni acasa la tine sau la ea
La padure nujj...n-ai specificat si ce varsta aveti
ideei: la padure intr-o toaleta.(ceva mai retras...sau la scl chiuliti.nujj)
Nu stiu ce sa zic...mai asteptati poate pleaca parintii vostrii undeva.Eu zic sa mai asteptati vreo ocazie iar daca aceasta nu va veni, prezint-o pe prietena ta parintilor sau invers si vizitati-va des un timp pana castigati increderea parintilor.Iar dupa ce ei se culca va puteti face treaba.Bafta
Sunt fata.si crede-ma daca sunteti adolescenti puteti gasi o mie de locuri ferite de ochii lumii, seara! e mai efervescent.si sa aveti grija la protectie
In baile publice.La scoala.In club privat.In garaj.In padure.La marginea unui lac.
Nici eu nu aveam unde sa o fac cu prietenul meu. Am facut-o zilele trecute pe o paturica, dupa niste tufisuri, la lac. A fost foarte dragut. Mai puteti incerca intr-un lift dar e cam putin spatiu si prietena ta v-a trebui sa stea capra.
Uite cum sta treaba ca sa fiti mai..."pe felie". Suntem impreuna de un an si ceva, a fost la ai mei am fost la ai ei nu asta e problema. Fata a fost virgina, am facut o prima data dar sa astept vreo ocazie care se iveste odata la 3-4 luni nu. O chinui pe saraca fata, ar fi la fel ca prima data. Sa merg in boscheti, toalete publice, sub poduri paduri mai stiu eu as decadea rau in ochii ei. Nu e problema de bani ca imi permit o camere de 2 ori pe saptamana dar fiind minori nu merge. Inca e..."micuta" si merge mai greu de asta avem nevoie de 2-3 ore ale noastre. Vreau niste raspunsuri serioase ca locuri teoretice stiu multe. Cat despre raspunsul tau "lory" faci cumva parte din acei 2, 2% din populatia Terrei cu IQ ul sub 70? Ala e raspuns? Multumesc.